A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714025324.3986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vremea se raceste in toata tara incepand de sambata. Ce spun meteorologii despre schimbarile bruste de temperatura
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-04-2015, ora 12:31

Vremea se raceste in toata tara incepand de sambata. Ce spun meteorologii despre schimbarile bruste de temperatura

Articol de Madalina Irimia
Astazi se raceste in toata tara iar in vest, in centru si in nord vremea va fi rece pentru aceasta data. In sud si in sud-est inca se vor mai depasi mediile acestei perioade dar pe suprafete destul de mici. La amiaza vom avea intre 9 si 22 de grade.

PROGNOZA METEO PENTRU SAMBATA 18 APRILIE

In Dobrogea si in Baragan, acum dimineata conditiile meteo vor fi destul de bune dar situatia se va deprecia. Maximele se vor situa sub cele inregistrate ieri iar cantitatile de apa vor fi destul de insemnate. Vorbim de averse insotite de fenomene electrice si de vant intens care poate ajunge la viteze de 50...60Km/h. Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, se raceste iar ploile sunt anuntate sa ajunga din a doua parte a zilei. In jumatatea nordica a Moldovei, racirea va fi evidenta iar diferentele vor fi majore fata de ziua trecuta. Va ploua in reprize.

In nordul Transilvaniei si in Maramures vr fi unele innorari dar aici va ploua mai putin decat in celelalte regiuni. In tinuturile vestice, vor fi cateva ploi slabe iar valorile termice vor fi in scadere accentuata. Si in centrul Romaniei tendinta va fi de racire iar vremea va fi instabila. Vantul va ajunge la viteze mari mai ales in regiunile montane. Vremea se strica si in sud-vestul tarii unde nu vor fi mai mult de 20 de grade si va ploua.

Sudul Romaniei va avea vreme destul de buna acum dimineata dar conditiile meteo se vor deprecia si mai ales dupa pranz se vor strange norii si va ploua. Vantul va creste in intensitate, vor fi averse, fenomene electrice si se pot acumula 10...15L/mp. In Bucuresti, la amiaza vom avea cel mult 19...20 de grade, in conditiile in care vineri au fost 28. Vantul va creste in intensitate iar dupa pranz apar primele averse care vor veni insotite de fenomene electrice. La munte, se raceste accentuat. In Muntii Apuseni cerul va fi variabil, in rest innorarile vor fi consistente. Va ploua pe arii extinse, la peste 1500 de metri va fi si lapovita sau chiar va ninge iar vantul va ajunge la rafale de peste 50...60Km/h.

Cod galben de inundatii in trei judete din tara

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud, sunt sambata, pana la ora 16.00, sub avertizare cod galben de inundatii.Potrivit avertizarii transmise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie se pot produce pe unele rauri din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud.

Avertizarea cod galben de inundatii a fost emisa in urma precipitatiilor inregistrate in ultimele noua ore, a celor prognozate si a cedarii apei din stratul de zapada din zona de munte, a precizat INHGA. Inundatii locale se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele rauri mici din bazinele hidrografice Lapus, Iza si Tur.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE TREI ZILE

Duminica, vremea va fi frumoasa si ar putea sa picure in vest si in sud-vest. Luni seara vor fi averse in vest, in nord si in centru iar marti se raceste in toata tara si va ploua local in sud, in centru si in est. Vedeti ca diferentele termic vor fi majore. Daca maine si poimaine vom ajunge la valori de pana la 24 de grade Celsius marti vom avea maxime cuprinse in intervalul 8...16 grade Celsius.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  18.04.2015 20:50

Bogăția începe sub forma unui gând. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:albastreala_75@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii