A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714150497.9118.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme frumoasa si calda in urmatoarele zile. Temperaturile vor ajunge pana la 34 de grade
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-09-2015, ora 10:23

Vreme frumoasa si calda in urmatoarele zile. Temperaturile vor ajunge pana la 34 de grade

Articol de Cristian Amariei
Ziua de marti ne aduce vreme frumoasa si calda. Nu sunt anuntate ploi; doar vantul va sufla ceva mai tare in vestul si nord-estul tarii, iar maximele termice se vor situa intre 21 si 31 de grade.

In Dobrogea si in Baragan cerul se pastreaza curat toata ziua; vantul se opreste la moderat, iar temperaturile ajung la 25...26 de grade. Valori mai modeste se vor inregistra la malul marii: 21...22 de grade.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei gasim vreme frumoasa si temperaturi foarte placute. Norii nu prea se arata, iar temperaturile urca pana la 25...26 de grade.
In jumatatea nordica a Moldovei apar cativa nori in zonele de munte, dar sunt nori de vreme bune. Vantul va avea unele intensificari pe parcursul zilei, iar regimul termic va fi si aici unul foarte placut.

In nordul Transilvaniei si in Maramures se anunta mult soare; cativa nori decorativi si temperaturi mai potrivite pentru o luna de vara. La amiaza termometrele vor indica 28...29 de grade, iar vantul isi va face simtita prezenta.

Vestul tarii are parte de o zi insorita si calda. Vantul se va inteti trecator, iar maximele, in crestere usoara fata de ieri vor ajunge la 30...31 de grade.

In centrul Romaniei asteptam vreme frumoasa, cu cativa nori la munte si cer curat in rest. Va fi racoare in orele diminetii, indeosebi in depresiuni, dar dupa pranz temperaturile vor ajunge la valori de 29 de grade.

Sud-vestul tarii va avea conditii meteo foarte bune. Soarele va straluci nestingherit, asa ca nu vorbim deloc despre ploi. Maximele vor ajunge la 26...27 de grade.

Si in sudul tarii se anunta o zi frumoasa de toamna, cu mult soare si vant destul de cuminte. Temperaturile, comparabile cu cele de ieri, vor urca pana la 27 de grade.
In Bucuresti ramanem cu atmosfera insorita; vantul sufla cel mult moderat,iar maxima urca pana la 26 de grade. Urmeaza o noapte senina, cu o minima in jur de 14 grade.

Vreme foarte placuta gasim si in zona de munte. Nu sunt semne de ploaie; nici vantul nu exagereaza, iar temperaturile depasesc mediile acestei perioade. Dimineata si din nou dupa lasarea noptii, pe vai si in depresiuni, apar conditii de ceata.

Si la malul marii vom avea o zi frumoasa, cu cer mai mult senin. Vantul se opreste la moderat; iar temperaturile ajung la valori normale pentru mijlocul lunii septembrie. Pe plaja se vor inregistra 22...23 de grade, iar apa marii va avea 20...21 de grade.
Miercuri, vantul va mai prezenta unele intensificari in Banat, in sudul Crisanei si in Moldova, iar in centru si in vest va fi foarte cald. Joi, termometrele vor indica pana la 34 de grade, adica se vor depasi cu mult mediile acestei perioade, iar cel mai cald va fi in vest. Nici ziua de vineri nu va arata diferit. Cerul va fi senin, iar maximele se vor incadra in intervalul 24...34 de grade.

Sursa: stirileprotv .ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
sasah,  15.09.2015 10:44

Oferta pentru oricine! Cel mai modern si mai eficient sistem de lucru la domiciliu, acum in premiera pentru toata tara! Trebuie sa ai doar putin timp liber, calculator si conexiune la internet! Nu e nevoie sa cunosti nimic, inveti totul de acum inainte, pas cu pas, sub indrumarea noastra foarte atenta! Si incepi chiar din prima luna sa castigi bani! Solicita acum detaliile necesare, la adresa de email sanda_diaconu63@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii