A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714063716.0547.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme deosebit de calda, luni, cu maxime de pana la 32 de grade. Zonele in care isi fac aparitia si ploile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-05-2016, ora 11:46

Vreme deosebit de calda, luni, cu maxime de pana la 32 de grade. Zonele in care isi fac aparitia si ploile

Articol de Madalina Irimia
Ramanem cu vremea calda, luni, dar ploile se inmultesc si vin mai ales in vest, centru si nord. Maximele vor fi de la 23 la 32 de grade.

In Dobrogea si in Baragan se anunta o zi frumoasa, cu mult soare si cateva averse spre seara. Temperaturile vor ajunge pina la 30 de grade. In Moldova sudica si in nordul Munteniei va fi atmosfera de vara, cu ceva innorari si slabe conditii de ploaie. Se incalzeste si temperaturile ajung la 28 de grade.

Se va incalzi usor si in nordul Moldovei si in Bucovina.Va fi soare aproape toata ziua si doar pe la munte vor fi conditii de ploaie dupa pranz. In nordul Transilvaniei si in Maramures se schimba situatia. Dupa mai multe zile fierbinti astazi avem instabilitate. Aversele pot deveni torentiale, se pot transforma in vijelii si poate sa reapara si grindina. Vedem si soarele pentru cateva ore.

Schimbari apar si in tinuturile vestice. Pe parcursul zilei o sa ploua zgomotos si pe langa averse, apar descarcarile electrice si rabufnirile vantului. Izolat se pot aduna 20 de l/mp iar temperaturile vor fi in scadere usoara.

In tinuturile centrale gasim multa instabilitate. Aversele vor veni cu intensificari de vant, tunete si fulgere. Nu este exclus sa se adune cantitati importante de apa. In zonele joase din judetele Harghita si Covasna este cod galben de ceata densa pana la ora 10. Vizibilitatea este scazuta local sub 200 m, izolat sub 50 m.

In sud-vestul tarii: o situatia un pic mai buna, deocamdata. Atmosfera este destul de linistita si mai calda fata de ieri.

Aversele vin doar pe la munte. Si in sudul tarii va fi o zi calda, cu amiaza fierbinte. Aici, ploile se pornesc abia in orele serii, dar nu vor dura mult. Temperaturile sunt mai degraba de sfarsit de iunie, nu de luna Mai.

In Bucuresti, incepem saptamana pe vreme calda si frumoasa. Vom avea soare si abia catre seara e posibil sa cada ploi slabe de scurta durata. Maxima ajunge la 31 de grade.

Si la munte va fi cald astazi, dar ploile se inmultesc. Vin mai ales in masivele vestice si in cele sudice si vor fi cantitati importante de apa. In rest, vreme placuta si averse dupa pranz.

Cum va fi vremea in zilele urmatoare:

Marti, instabilitatea se muta pe jumatatea estica si aici va ploua temporar pe parcursul zilei. In jumatatea vestica: vreme frumoasa si potrivit de calda. Avem, totusi, valori putin mai mari decat ar fi normal la acest moment al anului.

Miercuri: vreme calda, destul de mult soare si averse locale doar prin nord, in est si pe la munte.

Joi percepem o racorire, dar abia acum suntem cu temperaturile la nivelul perioadei. Din pacate vine un nou val de instabilitate si va ploua temporar in majoritatea zonelor.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii