A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713970620.2505.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme calda duminica, cu maxime de pana la 12 grade Celsius. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii viitoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2016, ora 10:29

Vreme calda duminica, cu maxime de pana la 12 grade Celsius. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii viitoare

Articol de Cristian Amariei
Ziua de duminica ne-aduce vreme calda, multi nori si ploi pe zone vaste. Maximele termice se vor situa intre 2 si 12 grade, iar vantul va avea intensificari la munte si in regiunile vestice.

In Dobrogea si Baragan este putina ceata in orele diminetii; apoi se va arata si soarele printre nori, iar temperaturile, in crestere fata de ieri, vor ajunge la 8...9 grade Celsius. Se mai incalzeste putin si in Moldova sudica si in nordul Munteniei. La pranz se vor inregistra pana la 6 grade; atmosfera va fi mohorata si cu totul izolat ar putea sa cada doi, trei stropi de ploaie.

In schimb, in jumatatea nordica a Moldovei precipitatiile vor veni pe suprafete destul de mari. Vor fi ploi, dar nu este exclus sa cada si lapovita si vor fi conditii sa se formeze polei. Temperaturile, mai modeste decat in celelalte regiuni, se vor opri la 2...3 grade. In nordul Transilvaniei si in Maramures gasim vreme urata, cu multe ploi si vant intens. Aici se pot strange cantitati mai insemnate de apa, de 15 litri pe metru patrat. Incalzirea vremii este evidenta si vom avea maxime de pana la 8 grade.

In vestul tarii ramanem cu vremea inchisa si va continua sa ploua. Vantul va avea porniri, iar temperaturile vor ajunge la valori neobisnuit de mari pentru aceasta perioada. Dupa pranz termometrele vor indica frecvent 10...11 grade.

Precipitatiile nu ocolesc nici zonele centrale. Vor fi in general ploi si doar la munte, la altitudini mari, va cadea lapovita. Se incalzeste simtitor fata de ziua trecuta: temperaturile urca pana la 8 grade Celsius.

In sud-vestul tarii gasim cer noros si cateva ploi din loc in loc. Vantul isi face simtita prezenta si aici, iar temperaturile continua sa creasca si vom avea de la 5 la 9 grade. Se face mai cald si in tinuturile sudice. Atmosfera ca fi cam mohorata, dimineata va fi putina ceata in zonele de campie; mai tarziu temperaturile vor urca pana la 10 grade Celsius.

Se incalzeste si in zona Capitalei si vom avea o maximade 8 grade Celsius. Vor fi unele innorari pe parcursul zileisi ar putea sa picure trecator. Luni dimineata termometrele vor indica 1 grad, cu plus, si e posibil sa apara ceata.

La munte gasim vreme inchisa si precipitatii in toate masivele. Se pot strange cantitati mai insemnate de apa, iar vantul va avea intensificari. Temperaturile continua sa creasca in toate statiunile montane

Prognoza pentru urmatoarele zile:

Luni se mai incalzeste putin si temperaturile ajung la 13 grade. Va continua sa ploua in tinuturile nordice; in rest vom avea un pic de soare si doar izolat va burnita. Marti asteptam innorari si ploi din loc in loc, vant activ si maxime intre 4 si 12 grade.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
GILDA,  10.01.2016 13:34

MUNCA LA DOMICILIU Lumea se schimba, iar cei care vor castiga vor fi numai cei care se adapteaza la nou! Incepe si tu imediat si GRATUIT un curs online de 12 lectii extrem de interesante, care te invata rapid cum poti castiga bani folosind internetul. Domeniul de munca este publicitate online pentru piata americana de carti electronice. Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Lucrati pe internet de oriunde doriti dumneavoastra. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Plata este garantata prin contract legal. Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detaliile afacerii, cere informatii la adresa de email gildabrunhilda@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii