A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714036619.4483.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vladimir Putin critica dur organizatiile nonguvernamentale din Rusia. Cine s-ar afla, in opinia lui, in spatele lor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-03-2015, ora 09:56

Vladimir Putin critica dur organizatiile nonguvernamentale din Rusia. Cine s-ar afla, in opinia lui, in spatele lor

Articol de Madalina Irimia
Serviciile secrete straine intentioneaza sa destabilizeze Rusia inaintea alegerilor din 2016 si 2018 prin utilizarea organizatiilor nonguvernamentale in scopul atingerii obiectivelor, acuza presedintele rus, Vladimir Putin.

Cu ocazia unei reuniuni a sefilor Serviciului Federal de Securitate (FSB), Putin a criticat dur organizatiile nonguvernamentale care primesc fonduri din strainatate, avertizand ca vor fi monitorizate atent.

"Tentativele serviciilor secrete occidentale de a folosi organizatii nonguvernamentale si grupuri nonpolitice in scopuri proprii, in principal pentru discreditarea si destabilizarea Rusiei, nu au incetat", a declarat Putin, conform Reuters.

"Serviciile secrete straine pregatesc actiuni inaintea campaniilor electorale din 2016 si 2018", a subliniat fostul agent KGB devenit lider al Rusiei, referindu-se la scrutinul parlamentar programat anul viitor si la cel prezidential, de peste trei ani.

Dupa protestele masive din anul 2012, Putin a promulgat o lege care obliga ONG-urile implicate in activitati politice sa se inregistreze ca "agenti straini" daca primesc finantare din afara Rusiei. Criticii considera legea o incercare de a reduce la tacere organizatiile care denunta incalcarile drepturilor omului din Rusia.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: rusia, vladimir putin, ong
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii