ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-07-2014, ora 19:45

Vitamine care te ajuta sa slabesti sanatos

Articol de Madalina Irimia

Luarea de vitamine pentru pierderea in greutate va garanta rezultatul dorit in lupta impotriva greutatii, fara foame dureroasa si diete stricte.

Aportul regulat de vitamine pentru pierderea in greutate va va aduce mai aproape de forma dorita. Pentru a slabi nu este intotdeauna necesar sa va infometati, sa tineti o dieta stricta si exercitii fizice grele. Utilizarea vitamine va ajuta organismul dumneavoastra sa functioneze mai usor si mai eficient si va acelera metabolismul.

Vitaminele ajuta la reglarea nivelului de insulina si de zahar din sange. Acest lucru conduce la un nivel mai scazut de trigliceride si colesterol. Astfel, grasimile nocive sunt pierdute din organism si dezvolta muschii. Vitaminele nu numai ca faciliteaza procesele normale ale organismului, ele, de asemenea, va ajuta sa pierdeti in greutate.

Vom incepe cu vitamina C – doza zilnica este de 75 mg. Vitamina C activeaza tiroida si ajuta la producerea de carnitina. Consumul regulat de vitamina C asigura arderea eficienta de grasime in corpul dumneavoastra. Mai mult decat atat, si anume vitamina C se ocupa de consolidarea globala a corpului nostru si intareste imunitatea.

Vitamina B1 – este puternica in eliminarea grasimii. Doza zilnica: 1.1 – 1.3 mg. Vitamina B1 ajuta la eliminarea acizilor din organism, si elimina grasimea neplacuta.

Vitamina B2 – stimulator al metabolismului. Doza zilnica este de 1.5 – 1.7 mg. Vitamina B2 ajuta la transformarea grasimilor, carbohidratilor si proteinelor in energiei. Datorita vitaminei B2, corpul dvs va lucra la o viteza mare.

Citeste mai mult pe imaginea.info

     
Tag-uri: fructe, vitamine, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii