A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714031941.1925.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vin ZILE FRIGUROASE. Temperaturile scad pana la limita de inghet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-10-2015, ora 08:38

Vin ZILE FRIGUROASE. Temperaturile scad pana la limita de inghet

Articol de Cristian Amariei
Vremea se raceste treptat. Cerul va fi mai mult noros, iar ploile se vor extinde treptat, astfel incat vor cuprinde jumatatea de sud-vest a tarii.

MIERCURI Valorile termice vor marca o scadere accentuata in nord-estul teritoriului, chiar si cu 7...8 grade fata de valorile inregistrare astazi, asa ca aici vremea va deveni rece pentru aceasta data, in timp ce in celelalte regiuni temperaturile se vor mentine usor mai ridicate decat mediile multianuale. Cerul va fi temporar noros si local vor fi averse in zonele deluroase si montane si izolat in rest, cu precadere sud-est. indeosebi in Carpatii Orientali, la peste 1800 m, vor fi si precipitatii mixte. In zonele joase izolat va fi ceata.

Seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua in jumatatea de sud-vest a teritoriului, unde va ploua pe arii restranse. Vor fi mai ales averse, trecator insotite de descarcari electrice, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Vantul se va intensifica treptat, la inceput in est, apoi si in sud si la munte, iar pe crestele inalte din vestul Carpatilor Meridionali va sufla cu putere. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade in nordul Moldovei si 23 de grade in Banat.

JOI Valorile termice diurne vor scadea fata de ziua anterioara si in celelalte regiuni, mai ales in Oltenia, in Muntenia si in Banat, astfel ca in toata tara vremea va deveni mai rece decat in mod normal la aceasta data. Ziua incepe cu temperaturi in jurul pragului de inghet in nord-est unde sunt conditii de bruma, iar maximele se vor situa doar intre 9 grade, in nordul Moldovei, si cel mult 18 grade, in Maramures. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in sud-vest, unde izolat se pot acumula in jur de 15 l/mp, local in vest si la munte si pe spatii restranse in rest. In zona montana inalta, trecator mai sunt posibile precipitatii mixte. Doar in est vor fi innorari temporare si izolat ploi. Pe arii restranse in zonele joase se va semnala ceata. Vantul va sufla cu intensificari in partea de sud a tarii.

VINERI va fi o zi cu aspect de toamna tarzie. Vremea va fi rece si in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii restranse in zonele montane, precum si in sudul si centrul tarii si cu totul izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 grade, in nordul Moldovei, si 17 grade in nordul Crisanei si in Maramures. Spre dimineata temperaturile coboara pana in jurul pragului de inghet in depresiunile din estul Transilvaniei si in nordul Moldovei. Pe arii restranse in zonele joase se va semnala ceata.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  07.10.2015 12:48

Cautam colaboratori pentru o activitate desfasurata pe calculator. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin e-mail. Mesaj la sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii