A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713601838.3721.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victoria Nuland, lui Iohannis: „Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-01-2015, ora 10:32

Victoria Nuland, lui Iohannis: „Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad”

Articol de Madalina Irimia
Subsecretarul de stat american pentru afaceri europene si euroasiatice, Victoria Nuland, a afirmat miercuri, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca vizita sa la Bucuresti se datoreaza sefului statului, aratand ca a venit sa-l vada.

"Sunt foarte bucuros ca ati decis sa veniti in vizita la inceputul mandatului meu, nu stiu daca mi se datoreaza mie, dar sunt foarte bucuros", a spus Iohannis, in debutul intrevederii.

In acest context, Victoria Nuland a raspuns: "Cu siguranta se datoreaza dumneavoastra. Am venit sa va vad".

Seful statului a adaugat ca sunt "multe lucruri in comun de discutat in cadrul intalnirii".

La discutia dintre cei doi oficiali, care a durat aproximativ 30 de minute, au participat si consilierii prezidentiali George Scutaru si Dan Mihalache, consilierul personal al presedintelui Mihai-Razvan Ungureanu, si purtatorul de cuvant al presedintelui, Tatiana Niculescu Bran.

Administratia Prezidentiala anunta inainte de intalnire ca in centrul discutiilor se vor afla consolidarea parteneriatului strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii si dezvoltarea dimensiunii economice prevazute in parteneriat. De asemenea, se preciza ca vizita prilejuieste si un schimb de evaluari privind securitatea din regiune si din Europa.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Nicolae,  14.01.2015 10:59

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii