A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713458664.616.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Ponta, REACTIE la cazul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea iubitei esti arestat preventiv
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
03-05-2015, ora 13:32

Victor Ponta, REACTIE la cazul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea iubitei esti arestat preventiv

Articol de Cristian Amariei
Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca nu stia ca primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost "arestat pentru ca si-a spionat iubita".

Victor Ponta a precizat ca nu cunoaste insa mai multe detalii despre cazul primarului Iasi, Gheorghe Nichita.

"Se pune problema in general pentru ce fapte arestam preventiv oamenii (...) Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat", a precizat Victor Ponta.

Totodata, intrebat daca se va respecta si in cazul lui rezolutia Consiliului National al PSD, potrivit careia primarul isi poate pierde functia de vicepresedinte al PSD daca va fi arestat, premierul a mentionat ca aceasta "se va aplica la oricine".

"Stiu rezolutia pentru ca eu am propus-o. Se aplica cu siguranta la oricine. Nu se pune problema sa nu demisioneze, rezolutia se aplica", a declarat Victor Ponta la B1TV.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va fi cercetat in libertate sub control judiciar, ca si seful Politiei Locale iesene si seful de serviciu din institutie, retinuti joi seara de procurorii DNA, a hotarat Tribunalul Bucuresti.

Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Procurorii DNA au dispus, vineri, punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului Iasiului Gheorghe Nichita, pentru instigare la: folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale), abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic si operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii