A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713903266.3391.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Viciile zodiei tale – slabiciunile de care nu ai cum sa scapi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-04-2014, ora 12:29

Viciile zodiei tale – slabiciunile de care nu ai cum sa scapi

Articol de Madalina Irimia

In natura fiecarui om exista o pornire naturala spre rau pe care, de multe ori, o numim dezmat, desfrau sau patima.

De fapt, aceste pasiuni cu care traim si care, mai devreme sau mai tarziu, ne fac rau sunt viciile (slabiciunea pentru alcool, jocurile de noroc, obsesia pentru bani, etc), iar predispozitia noastra catre ele este garantata si de semnul zodiacal care ne guverneaza viata.

Asadar, fiecare zodie cu viciiile ei pe care cel mai bine e sa ni le asumam ca sa le putem invinge:

Berbec

Se spune ca patima pentru putere (in viata sociala, in relatiile personale sau colegiale, in familie sau doar in relatia fugitiva cu vanzatorul de la colt) este cea mai grea povara cu care se natte nativul din Berbec.

Cel nascut sub acest semn zodiacal crede ca are dreptate in orice situatie si vede greu posibilitatea ca altcineva sa stie ce e mai bine pentru el, dar si pentru ceilalti.

Dintr-un o alta perspectiva, cei mai multi Berbeci sunt predispusi la viciul alcoolului, fiind un semn astral de foc este atras de tot ce are intensitatea unor grade mari.

Taur

In cele mai ascunse tenebre ale sufletului, Taurul isi pierde mintile atunci cand vine vorba de bani si de confortul pe careacestia i-l pot oferi.Iubirea pentru lux se poate metamorfoza in cel mai mare dusman al acestui semn astral.

Mai mult, cel nascut Taur are un viciu care ii ataca gatul (de altfel si cea mai sensibila parte a corpului sau) – patima pentru fumul de tigara.

Gemeni

Desi aparent pozitiva, nevoia nativului din Gemeni pentru lucruri noi, altfel poate deveni cu usurinta un viciu. Iar dintre toate lucrurile noi, se pare ca pentru fumat si alcool au o predispozitie aparte.

Pentru ca isi doresc sa cunoasca din frumusetea ascunsa a vietii sau mai bine spus sa traiasca senzaaii tari, nativul din Gemeni nu va fuma si nici nu va bea oricum – el va incerca mereu un tutun nou, ierburi aromate sau alte si alte tipuri de alcool, din ce in ce mai extravagante.

Integral pe one.ro

Foto: lavidademe.com

     
Tag-uri: vicii, zodii, horoscop
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii