A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713960382.311.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vestimentatia potrivita pentru cele 4 tipuri de silueta, ca sa arati perfect
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-09-2014, ora 10:40

Vestimentatia potrivita pentru cele 4 tipuri de silueta, ca sa arati perfect

Articol de Madalina Irimia
Un pic plinuta, cu solduri prea late sau, pur si simplu, androgina? Nu-ti face griji. Moda a evoluat atat de mult incat nu exista silueta careia sa nu i se potriveasca un anumit stil vestimentar sau ale carei atuuri sa nu poata fi scoase in evidenta.

Silueta tip para

Umeri ingusti si usor cazuti inainte, talie mica si solduri late - cam asa se caracterizeaza o silueta tip para. Dezavantajul major este ca fiecare kilogram in plus va aparea, cel mai probabil, tot pe solduri. Dar nu trebuie sa faci o tragedie din acest lucru daca te regasesti in aceasta categorie. Profita de atuurile pe care le ai, cel mai important fiind talia subtire. Daca ai si un bust generos, este de doua ori mai castigata.

Contureaza-ti talia cu o curea, scoate la inaintare pieptul cu bluze cu anchior si evita croielile mulate pe solduri. Totodata, evita rochiile si pantalonii. O fusta tip lalea sau evazata este alegerea perfecta pentru a masca latimea bazinului, in timp ce o bluza usor mai “fistichie”, o esarfa sau o brosa de dimensiuni mari va atrage cu siguranta atentia asupra partii superioare a corpului, unde te poti mandri cu o talie subtire si un bust voluptuos. Iata si un mic pont!
Poarta cardigane si sacouri luni care trec de solduri si renunta la cele scurte, pentru
ca nu vor face altceva decat sa dea senzatia de solduri si mai late.

Silueta tip clepsidra

Te uiti in oglinda si esti total nemultumita de soldurile tale mai late care iti da senzatia ca “ai fundul mare”. Nici vorba! Este totul in mintea ta! De fapt, cele mai norocoase femei sunt cele care au o silueta tip clepsidra, pentru ca, indiferent de cat arata acul cantarului, vor avea mereu talia mai subtire decat soldurile, creand acea unduire care innebuneste barbatii. Ba mai mult, latimea umerilor si a bazinului sunt egale, oferind o imagine placuta de proportionalitate.
Ca sa iti pui in evidenta, insa, atuurile, alege croieli care urmeaza linia corpului tau. Spre exemplu, rochia cu croiala parte peste parte iti va evidentia, fara indoiala, formele de invidiat. Daca sarbatorile au lasat in urma cateva kilograme in plus pe trupul tau, dresul negru mat este alegerea ideala pentru picioarele tale.

Continuarea pe lyla.ro
Foto: divahair.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii