A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714024411.3449.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vedete terorizate de amante. Cine sunt sotiile amenintate si hartuite!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
05-08-2014, ora 09:40

Vedete terorizate de amante. Cine sunt sotiile amenintate si hartuite!

Articol de Cristian Amariei

Iuliana Tudor, una dintre cele mai discrete vedete de la noi, trece prin clipe de cosmar. Vedeta TVR este hartuita de o tanara care pretinde ca este amanta sotului sau si ca asteapta un copil de la acesta.

"Iti dau o veste buna sau proasta, dupa cum crezi. Sunt insarcinata! Si am ramas de la sotul tau! Nu m-am culcat cu nimeni, doar cu el, si sunt cea mai fericita femeie...o sa am un baietel sunt in luna a 4-a insarcinata si voi duce pana la capat", a fost primul mesaj pe care l-a primit realizatoarea TV.

De asemenea, tanara care nu ii da pace Iulianei Tudor sustine ca sotul sau o va parasi curand.

Showbiz-ul autohton nu este insa strain de astfel de povesti. De-a lungul timpului si alte vedete au trecut prin astfel de momente, cand au oscilat intre a pune la indoiala fidelitatea partenerului si nevoia de a le reduce la tacere pe cele care doreau sa le distruga casnicia si imaginea.

Sorinei Popa Hoisler este femeia care i-a facut viata un calvar Danielei Gyorfi timp de cinci ani. Fosta amanta a lui George Tal, actualul iubit al Danielei, nu s-a putut resemna cu gandul ca barbatul caruia i-a oferit si un copil este acum cu altcineva si a inceput sa il terorizeze pe acesta cu mesaje trimise chiar si in toiul noptii prin care il ameninta, il santaja si il blestema in fel si chip. Daniela Gyorfi a fost extrem de afectata de acest razboi si de amenintarile amantei, cu atat mai mult cu cat la acea vreme era insarcinata. "El are numai probleme cu femeia aia de la Brasov, care ii trimite un miliard de mesaje, il terorizeaza, nu vreau sa ma complic. Sunt mai linistita asa", a declarat Daniela, pentru Click! atunci cand a fost intrebata de ce nu se marita cu George Tal.

Iubitul Danielei a povestit la vremea respectiva cum a reusit fosta sa amanta sa le dea viata peste cap.

"Ma ameninta ca-mi face rau, ma santajeaza si m-a blestemat sa nu fiu fericit. Este foarte frustrata, ma tot streseaza pentru ca vrea pensie mai mare. E in stare de orice pentru bani. Are probleme psihice. Se ia in continuare si de Daniela, si pe ea a blestemat-o, desi noi doi nu mai suntem impreuna. Daniela a incercat sa stea de vorba cu ea, ca de la femeie la femeie, dar nu au reusit sa se inteleaga. Este si normal, Daniela nu are caracterul ei urat", a declarat George pentru Libertatea.

Andreea Banica a fost in vizorul presei din cauza sotului infidel, despre care s-a scris ca este un client fidel al saloanelor de masaj erotic. Cand apele s-au mai linistit si presa a uitat de Lucian Mitrea, Corina, o fosta sportiva de performanta, a marturisit ca s-a intalnit in mai multe randuri cu Lucian intr-un hotel din Bucuresti.

Toate dezvaluirile care au aparut in presa despre infidelitatile lui Lucian i-au transformat viata intr-un cosmar cantaretei, insa aceasta a spus mereu cu zambetul pe buze ca in casnicia lor nu exista probleme sau tenisiuni.

Dupa ce Corina a relatat in presa cum au decurs cateva dintre intalnirile ei cu Lucian, Andreea Banica nu a mai rezistat si a sarit indirect, la gatul presupusei amante. Terorizata de afirmatiile femeii, Andreea s-a grabit sa ii ia apararea sotului sau.

Mai multe pe ele.ro

     
Tag-uri: vedete, terorizate, amante
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii