ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-03-2015, ora 16:05

Vedete care au slabit spectaculos!

Articol de Madalina Irimia
Adio, fast-food, prajituri si leneveala! Celebritatile sunt constiente ca imaginea vinde iar greutatea extra nu este tocmai un atu in cercurile mondene.

Insa drumul de la XXL la XS e presarat cu multa munca si ambitie. Iata cine a trecut testul!

Prima pe lista este actrita Jennifer Hudson, cea care in urma cu cativa ani purta generoasa marime 50 la haine. Ea a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme cu ajutorul dietei Weight Watchers. Desi dieta nu presupune interzicerea alimentelor preferate, ea impune totusi respectarea unei anumite cantitati zilnice. Ajutata de sport, aceasta dieta poate usura corpul cu nu mai putin de patru kilograme in fiecare luna. “Nu voi lasa mancarea sa ma intimideze. Trebuie sa fiu foarte atenta la alimentatie si, in mod special, la portii. Mai bine mai putin si mai bun, decat mult si prost”, spune Jennifer. Pozele recente cu formele ei rubensiene, dar totusi fit, postate pe Instagram, au atras admiratia multor femei care ii urmeaza acum exemplul.

Alta este situatia lui Christian Bale, adeptul dietelor extreme. El a acceptat diverse roluri in cariera, insa cel care va ramane intiparit in memoria fanilor este cu siguranta cel al personajului Trevor Reznik din filmul “The Machinist”. Pentru a intra in pielea personajului, Christian a tinut o dieta drastica pe o perioada de trei luni, timp in care a mancat doar o conserva de ton si un mar pe zi. El a slabit 28 de kilograme, ajungand sa cantareasca in timpul filmarilor doar 55 de kilograme. insa actorul a vrut sa ajunga la limita si sa atinga greutatea de 45 de kilograme, dorinta sa fiind insa impiedicata de producatori, care incepusera, pe buna dreptate, sa se teama pentru viata lui. Imediat dupa acest episod, la o distanta de doar cateva luni, Bale a socat din nou opinia publica, ingrasandu-se 45 de kilograme pentru rolul principal din “American Hustle”. El a ajuns in scurt timp la 103 kilograme cu “ajutorul” dietei cu cheeseburgeri, gogosi si cam tot ce presupune junk-food, potrivit unei declaratii date revistei People.

Insa adevarata eroina in privinta slabirii este Kirstie Alley, care a dat jos aproape 50 de kilograme in 7 luni. Pentru a ajunge la acest rezultat fabulos, ea a renuntat complet la dulciuri, nu a sarit niciodata peste micul dejun bogat in fibre, a inclus legumele bio la fiecare masa si a descoperit ca dansul este adevarata ei pasiune. Slabirea prin dans este, de altfel, atribuita curentului Zumba, un tip de aerobic agreat de milioane de oameni din lume, tocmai pentru ca este distractiv, confera energie si arde intens caloriile.

Sursa: csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii