A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713281795.8135.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vedete care au ajuns la sapa de lemn. Cine sunt celebritatile care abia isi mai duc datoriile!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
19-08-2014, ora 10:45

Vedete care au ajuns la sapa de lemn. Cine sunt celebritatile care abia isi mai duc datoriile!

Articol de Madalina Irimia
Chiar daca in fata micilor ecrane incearca sa epateze si sa nu arate ca au probleme, multe dintre vedetele autohtone au ajuns la sapa de lemn si abia daca mai au bani sa traiasca de la o zi la alta.

Iata cine sunt celebritatile care au ajuns sarace:

1. Oana si Viorel Lis

Daca in anii trecuti erau nelipsiti de pe litoralul romanesc, acum se pare ca Oana si Viorel Lis abia mai au bani pentru nevoile zilnice. De cand s-a imbolnavit Viorel Lis, cei doi duc o viata din ce in ce mai modesta. In urma cu cateva zile, Oana chiar s-a plans pe Facebook ca anul acesta va sta doar doua zile la mare pentru ca atat le ajunge pensia fostului edil al Bucurestiului.

2. Mioara si Oana Roman

Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, nu mai duce viata de lux pe care o avea alaturi de politician. Aceasta este la un pas sa fie data afara din locuinta din Primaverii in care a locuit mai bine de 21 de ani. Se pare ca mama Oanei Roman nu si-a mai platit datoriile catre stat din martie 2008, iar acum risca sa fie evacuata din casa.

3. Angela Similea

Daca pana in urma cu cativa ani era una dintre cele mai apreciate cantarete, acum Angela Similea se zbate in datorii. Dupa moartea sotului sau, artista a ramas cu o datorie imensa, ce se ridica la 6 milioane de euro. Cumnatul sau, un potent om de afaceri, nu vrea insa sa ii ofere niciun ajutor.

4. Liviu Varciu

Liviu Varciu a avut anul acesta toate conturile blocate, dupa ce asociatia de proprietari din imobilul in care a locuit cu fosta sa sotie l-a dat in judecata obligandu-l sa isi achite datoriile la intretinere.

Liviu Varciu este executat silit, intrucat a refuzat sa plateasca o datorie catre asociatia de locatari a blocului din cartierul bucurestean Dristor.

Integral pe ele.ro
     
Tag-uri: vedete, faliment, datorii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii