ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-03-2017, ora 08:31

Vasile Turcu, in stare grava, dar stabila, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida

Articol de Cristian Amariei
Zi socanta pentru lumea sportului romanesc. Vasile Turcu, fostul actionar al clubului Dinamo, a incercat sa se sinucida. A scris un bilet de adio, dupa care a luat infioratoarea decizie.

L-a gasit sotia in timp ce agoniza in sala de sport pe care si-a amenajat-o acasa. Era in stop cardio respirator. Starea extrem de grava a pacientului a impus sosirea la fata locului a unei echipe mobile de terapie intensiva.
Astfel, medicii au reusit sa il resusciteze. Din pacate, cei care il monitorizeaza pe Turcu sunt rezervati cu privire la sansele lui de supravietuire.
Putin dupa pranz, in nordul Capitalei, la vila omului de afaceri Vasile Turcu au aparut mai multe echipaje de politie. Sotia fostului actionar de la Dinamo a anuntat la 112 ca si-a gasit sotul inconstient dupa o tentativa de suicid. Barbatul, in varsta de 62 de ani, era in sala de sport, in timp ce partenera sa de viata se afla in alta latura a casei.

Vasile Turcu a fost gasit in stop cardio-respirator de primul echipaj SMURD care a sosit de urgenta la fata locului. Ei au chemat alti colegi in ajutor, de la Terapie Intensiva, care au venit la el acasa cu un echipaj mobil. A fost resuscitat si dus de urgenta la Spitalul Floreasca. Ancheta in acest caz a fost preluata de politistii de la Seriviciul Omoruri.
Anchetatorii au gasit si un bilet de adio in care Turcu si-a pus toate gandurile negre legate de bani.
Surse: stirileprotv.ro, sport.ro

     
Tag-uri: Vasile Turcu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii