A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714871929.4393.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vasile Blaga, trimis in judecata de DNA! Procurorii il acuza de trafic de influenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-11-2016, ora 10:21

Vasile Blaga, trimis in judecata de DNA! Procurorii il acuza de trafic de influenta

Articol de Madalina Irimia
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au trimis in judecata pe fostul presedinte al PNL Vasile Blaga in dosarul in care politicianul este acuzat ca ar fi primit 700.000 de euro pentru a favoriza o firma sa obtina contracte la doua companii nationale.

Procurorii sustin ca, in perioada 2011-2012, in calitate de secretar general a unui partid aflat la guvernare, Vasile Blaga a primit in patru randuri, de la o societate comerciala reprezentata de inculpatul Horatiu Bruno Berdila, suma totala de 700.000 euro, in schimbul exercitarii influentei prin intermediul inculpatului Gheorghe Stefan (vicepresedinte al aceluiasi partid) asupra unei persoane care a detinut consecutiv functii de conducere la doua companii nationale.

Acesta si-a exercitat influenta astfel incat firma reprezentata de Horatiu Bruno Berdila sa obtina contracte la cele doua companii nationale.

Suma totala de 700.000 euro a fost primita prin intermediului lui Gheorghe Stefan, vicepresedintele respectivei formatiuni politice (500.000 euro) si printr-un alt intermediar (200.000 euro).

Dosarul a fost trimis spre judecare Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cu propunere de a se mentine masurile dispuse in cauza, respectiv cea a controlului judiciar si cea asiguratorie.

Procurorii din cadrul Serviciului teritorial Ploiesti au dispus disjungerea cauzei si continuarea cercetarilor intr-un dosar separat fata de inculpatii Horatiu Bruno Berdila, Gheorghe Stefan, precum si fata de alte persoane.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii