ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
02-10-2015, ora 08:46

VICTOR PONTA: „Basescu dispune si Iohannis EXECUTa? O sa vedem!”

Articol de Cristian Amariei
Victor Ponta a reactionat, joi seara, la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu in care sustinea ce ar trebui sa faca presedintele Klaus Iohannis pentru ca premierul sa fie dat jos din fruntea Guvernului.

Traian Basescu a spus, joi, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa cheme la consultari partidele si sa promita PSD ca va numi un alt premier social-democrat, in locul lui Victor Ponta, in conditiile in care chiar premierul a spus ca este dispus sa plece din Executiv daca seful statului numeste un prim-ministrul din partidul din care face parte.

"Santajeaza presedintele sa puna un pesedist. Un santaj ordinar. Cred ca presedintele greseste. Dupa ce a vazut ca aceasta majoritate este betonata, trebuie sa ia nota ca PNL nu poate sa preia guvernarea. I-as chema la Cotroceni. L-ar lasa in offsaid pe Victor Ponta si pe Dragnea si pe domnul general. in acet moment, pasul care este de facut este invitarea la Cotroceni a coalitiei. Le-as spune: suntem toti de acord ca Romania are un prejudiciu cu un premier trimis in judecata. Faceti-mi o propunere pentru un alt premier si eu semnez decretul. Presedintele are ca obiectiv sa readuca Guvernul in calitatea de partener pentru celelalte Guverne. trebuie gasita solutia pentru ca domnul Ponta sa plece", a spus Basescu la Adevarul Live.

Victor Ponta a reactionat la scenariul fostului presedinte. "Basescu dispune si Iohannis executa? O sa vedem", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Ion,  02.10.2015 10:00

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii