ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-08-2014, ora 17:17

VEDETA de la Hollywood, INTERNATA dupa un STOP CARDIO-RESPIRATOR. Familia: "Rugati-va pentru ea!"

Articol de Cristian Amariei
Actrita americana Joan Rivers a fost transportata de urgenta la spital, joi, din cauza unui stop cardio-respirator, insa in prezent starea sa de sanatate este buna.

Joan Rivers, celebra in Statele Unite pentru stilul sau direct, acid si autoironic, este in prezent internata la Mount Sinai Hospital din New York.

Fiica vedetei, Melissa, a anuntat, joi, ca actrita "se odihneste confortabil" si a multumit tuturor pentru sprijinul oferit mamei sale.

Aceasta nu a oferit detalii despre starea de sanatate a lui Joan Rivers, in varsta de 81 de ani, care a fost internata initial in clinica Yorkville Endoscopy pentru o interventie la corzile vocale. in timpul acestei interventii, care a avut loc joi, actrita ar fi incetat sa respire, potrivit mai multor relatari din presa americana.

Potrivit unui purtator de cuvant al pompierilor din New York, o persoana aflata in stop cardio-respirator a fost transportata de la clinica Yorkville Endoscopy la spitalul Mount Sinai, in urma unui apel de urgenta primit la ora locala 9:40 (16:40, ora Romaniei, n.r).

Sursa: realitatea.net
Foto: sheknows.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii