A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714138453.1412.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Urmariti international identificati de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-11-2015, ora 14:11

Urmariti international identificati de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia
La data de 12 noiembrie a.c., politistii Biroului Urmariri, impreunacu cei din cadrul Politiei municipiului Pascani au actionat pe raza municipiului Pascani, pentru depistareapersoanelor urmarite in temeiul legii. Astfel, a fost depistat si retinut un urmarit national si international T. I., de 24 ani, care se sustragea masurii arestarii preventive dispusa de instanta intr-un dosar penal in care tanarul este banuit de comiterea infractiunilor de lovire a doua persoane, amenintarea a patru persoane si „distrugere”.

Pe numele acestuia a fost emis de catre Judecatoria Pascani, mandatul de arestare preventiva, in lipsa la data de 02.09.2015.

Totodata acesta a fost audiat intr-un alt dosar penal in care este banuit de comiterea infractiunilor de „lovire sau alte violente” si „tulburarea ordinii si linistii publice”.

Acesta a fost introdus in Arestul IPJ Iasi.

De asemenea,politistii Biroului de Urmariri impreuna cu cei din cadrul Postului de Politie Aroneanu au depistat, la data de 12 noiembrie a.c. un tanar de 18 ani, urmarit national si international, pe numele sau fiind emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 zile, sub aspectul savarsirii infractiunii de „talharie calificata”.

In baza acestui mandat persoana a fost introdusa in arestul IPJ Iasi. Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a persoanei, urmand ca la finalizarea acestora sa se propuna solutie legala prin parchet.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii