A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713884185.7643.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Uraganul Gonzalo se indreapta spre Romania, dupa ce a provocat moartea unei persoane in Marea Britanie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-10-2014, ora 11:25

Uraganul Gonzalo se indreapta spre Romania, dupa ce a provocat moartea unei persoane in Marea Britanie

Articol de Cristian Amariei
Un uragan devastator se indreapta amenintator spre tara noastra. Este vorba despre uraganul Gonzalo, care a provocat marti moartea unei persoane in Marea Britanie. Uraganul Gonzalo, care a provocat marti moartea unei persoane in Marea Britanie, se indreapta amenintator spre Romania. Un pieton a fost lovit de un copac doborat de vant la Londra, iar sute de case au ramas fara curent electric. Uraganul a lovit saptamana trecuta insulele Bermude si a lasat in urma pagube impresionante.

Uraganul Gonzalo afecteaza in aceste ore intregul arhipelag britanic. Vantul puternic, care a atins pe alocuri viteze de peste 120 de kilometri pe ora, a dat peste cap traficul in Regat. Aproximativ 10% din cursele de pe aeroportul Heathrow au fost anulate. De asemenea, mai multe drumuri au fost inchise, de teama alunecarilor de teren. Majoritatea feriboturilor au ramas in porturi, iar trenurile din toata tara au intarzieri.

La sfarsitul saptamanii trecute, Gonzalo, aflat atunci la intensitate maxima, a lovit in plin insulele Bermude. Rafalele de vant au depasit 200 de kilometri la ora. Mii de oameni s-au refugiat din calea urgiei.

Peste 29 de mii de locuinte au ramas fara curent din cauza puternicului uragan. Zeci de barci au fost distruse de valurile puternice, iar pagubele se ridica la zeci de milioane de dolari.

Sursa: romaniatv.net
     
Tag-uri: romania, uragan, gonzalo
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii