A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714085598.9013.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ungaria consolideaza gardul construit la frontiera de sud
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2016, ora 14:06

Ungaria consolideaza gardul construit la frontiera de sud

Articol de Cristian Amariei
Ungaria a luat masuri de consolidare a gardului metalic construit la frontiera cu Serbia, pe fondul cresterii numarului extracomunitarilor care incearca sa ajunga in spatiul Uniunii Europene, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro.

"In urma evacuarii taberei de refugiati de la Idomeni saptamana trecuta, numarul refugiatilor care incearca sa traverseze frontiera Ungariei a crescut", a declarat György Bakondi, un oficial din cadrul Ministerului ungar de Interne.

"Drept consecinta, s-a decis consolidarea gardului de la frontiera cu Serbia: in zonele in care era sarma ghimpata vom instala gard permanent", a spus Bakondi, citat de postul de radio Kossuth.

In contextul valului de imigranti extracomunitari, Ungaria a construit garduri metalice la frontierele cu Serbia si cu Croatia, semnaland de mai multe ori ca ar putea lua masuri similare pe segmente ale granitei cu Romania.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: ungaria, frontiera, gard
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii