A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716119783.404.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Unde se afla „cel mai sigur loc din Romania”. Masurile de securitate au fost luate dupa ultimele atentate din Europa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-08-2016, ora 10:02

Unde se afla „cel mai sigur loc din Romania”. Masurile de securitate au fost luate dupa ultimele atentate din Europa

Articol de Cristian Amariei
Scena principala a Festivalului Untold, situata pe terenul stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, va fi cea mai mare amplasata in Romania, aceasta avand o inaltime de 28 de metri si o deschidere de 120 de metri, iar numarul echipamentelor va fi dublu fata de anul trecut.

Directorul general Untold, Bogdan Buta, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca scena principala va beneficia de lasere, focuri de artificii, ecrane mari, dar vor fi si lumini pe intreg perimetrul stadionului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vom avea o productie mai impresionanta decat cea de anul trecut. Scena principala de pe stadionul Cluj Arena va fi cea mai mare amplasata in Romania, cu decor si echipamente, avand o inaltime de 28 de metri si o deschidere de 120 de metri.

Vom avea un numar dublu de echipamente fata de anul trecut, vom avea lasere, focuri de artificii, lumini pe intreg perimetrul stadionului, ecrane mai mari la scena”, a spus Buta.

Potrivit acestuia, editia din acest an a Untold va avea masuri sporite de siguranta tinand cont de contextul international, unele care nu au fost implementate la niciun alt festival.

"Ma refer la personalul privat de securitate, unde avem 400 de persoane, pana la agenti de politie, numarul acestora fiind de peste 400, tot atatia jandarmi, plus 140 de politisti locali. Vom avea amenajat in zona stadionului un spital mobil, plus unul de rezerva si multe puncte de prim ajutor. Construim rampe suplimentare de evacuare din stadion, un sistem omologat din Germania, care vor permite evacuarea rapida a spectatorilor daca situatia o va cere. Avem consultanti externi pe tot ce inseamna reglarea fluxurilor de acces sau evacuare. Accesul la concerte este interzis cu ghiozdane, genti, rucsacuri. Sunt convins ca Untold va fi, probabil, cel mai sigur loc din Romania”, a adaugat Bogdan Buta.

Pe perioada festivalului, traficul rutier va fi restrictionat in zona stadionului Cluj Arena, iar Primaria Cluj-Napoca va introduce transport de noapte pe un numar de cinci linii.

A doua editie a Festivalului Untold se desfasoara in perioada 4 – 7 august la Cluj-Napoca, urmand sa fie sustinute concerte de artisti, DJ si trupe printre care Hardwell, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Afrojack, Martin Garrix.

Organizatorii asteapta peste 300.000 de spectatori.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii