ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-07-2014, ora 11:58

Un vasluian si-a incendiat masina in care transporta tigari de contrabanda

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita – I.T.P.F. Iasi au intocmit dosar penal pentru distrugere unui cetatean roman care si-a incendiat autoturismul in care transporta tigari de contrabanda.

Pe 30 iulie, Constantin Alexandru C., in varsta de 30 de ani, din Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de intrare in tara. In urma verificarilor efectuate de lucratorii vamali in garajul destinat controalelor fizice, au fost descoperite mai multe pachete cu tigari ascuse in bordul autoturismului marca Ford condus de vasluian.

In momentul descoperirii tigarilor, Alexandru Constantin C., soferul masinii, s-a deplasat brusc spre portbagajul acesteia, de unde a scos o sticla cu un lichid inflamabil pe care l-a aruncat pe bordul masinii, in zona tigarilor descoperite, provocand un incendiu puternic care s-a extins si la un alt autoturism aflat in garajul alaturat”, au declarat reprezentatii ITPF Iasi.

In timpul incendiului nu a fost ranita nicio persoana, iar pentru stingerea lui a fost necesara interventia unui echipaj de pompieri.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de “distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun, savarsita prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc si daca este de natura sa puna in pericol alte persoane sau bunuri”, iar pe pe numele lui, Parchetul de pe langa Judecatoria Husi a emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de azi sa fie prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Foto: oradedolj.oradestiri.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii