A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713501969.1613.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un pilot american a comandat pizza pentru toti pasagerii din avionul sau. Motivul: cursa a intarziat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-05-2015, ora 10:38

Un pilot american a comandat pizza pentru toti pasagerii din avionul sau. Motivul: cursa a intarziat

Articol de Cristian Amariei
Marti dimineata, vremea urata a facut ca un avion Delta Airlines sa ramana "captiv" pe pista aeroportului din Knoxville, Georgia, timp de cateva ore. Vazand ca pasagerii sunt nemultumiti si infometati, pilotul a comandat pizza pentru toata lumea.

Pasagerii iritati ai unei curse decalate din SUA au avut parte de o surpriza placuta din partea pilotului aeronavei respective, care a comandat pizza chiar de pe pista de aterizare.

Vremea urata a facut ca avionul Delta Airlines sa stationeze cateva ore pe pista aeroportului din Knoxville si pasagerii au devenit tot mai agitati, scrie mirror.co.uk.
Un carucior de bagaje a fost transformat in "masina de livrat pizza", chiar in avionul cu pricina. Cursa Delta ar fi trebuit sa aterizeze dupa amiaza in Atlanta, dar pilotul a fost nevoit sa realizeze un ocol prin Knoxville, din cauza furtunilor.

Dupa ce a zburat in cerc de cateva ori, aeronava a aterizat timp de 2,5 ore pe o pista a aeroportului din Knoxville. Pasagerul Khoury Ashooh, care zbura spre casa alaturi de sotia sa si fiica de patru ani, a declarat: "Am zburat ceva timp si apoi capitanul a spus ca va deriva cursa prin Knoxville, din cauza furtunilor care s-au abatut asupra aeroportului din Atlanta. Pilotul a comandat pizza pentru tot avionul si unul dintre pasageri a impartit-o tuturor".

Aeronava si-a continuat in cele din urma calatoria si a aterizat la 19.00 in Atlanta, dupa o intarziere de trei ore. Potrivit presei americane, pasagerii curselor Delta din Ohio, Illinois si Mississippi s-au confruntat cu aceleasi intarzieri si au fost "recompensati" cu pizza. Calatorii si-au exprimat recunostinta pentru pizza pe Twitter si au considerat ca gestul a fost unul cu adevarat inedit.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: pilot, pizza, pasageri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii