A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714117230.4063.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un moldovean incercat sa treaca granita cu peste 8.000 de tigari burdusite in rezervorul unui microbuz
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-08-2014, ora 12:15

Un moldovean incercat sa treaca granita cu peste 8.000 de tigari burdusite in rezervorul unui microbuz

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit peste 8.000 de tigarete in rezervorul pentru combustibil al unui microbuz condus de un cetatean din Republica Moldova.

Astazi, in jurul orei 01.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra in tara,conducand un microbuz marca Ford Tranzit, Andrei D. in varsta de 25 ani, cetatean din R. Moldova.

Avand la baza valorificarea unei informatii aflate in lucru, colegii nostri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului.In urma efectuarii controlului, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate in rezervorul pentru combustibil al microbuzului, 8.200 de tigarete de diferite marcicu timbru de acciza R. Moldova.”, a declarat comisar de politie Ion Irimia, purtator de cuvant al STPF Iasi.

Politistii au confiscat tigaretele in valoare totala de 1.803 lei, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii