A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713495302.1013.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un meci pentru o viata: Ajutati-l pe Radu!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-11-2014, ora 11:33

Un meci pentru o viata: Ajutati-l pe Radu!

Articol de Madalina Irimia
Fan Club Echipa Nationala – Filiala Moldova, in parteneriat cu FR Fotbal, CSMS Iasi, ISJ Iasi, Primaria Municipiului Iasi si DJST Iasi, organizeaza joi, pe 27 noiembrie, de la ora 19.00, in Sala Polivalenta, meciul de minifotbal dintre Echipa “Prietenii lui Florin Prunea” si Echipa “Old-Boys si Suporterii Poli Iasi”.

Meciul va avea loc pentru strangerea de fonduri necesare jucatorului de fotbal Radu Ionut Avasilcai, legitimat la CSMS Iasi, la grupa de juniori a prof. Danut Munteanu, nascut pe 16 martie 1997 si diagnosticat cu o boala cumplita. Pentru a se putea opera si trata in Elvetia, suma necesara lui Radu este de aproximativ 20.000 euro si mai este acum nevoie de 6.000 euro!

Meci de binefacere

La acest meci de binefacere, dupa cum a declarat Sergiu Melinte, presedintele Filialei Moldova, vor fi prezenti in Sala Polivalenta ieseana Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Jean Vladoiu, Ioan Sabau, Liviu Ciobotariu, Gheorghe Mihali, Nicolo Napoli, Ciprian Paraschiv, Raffael (solistul trupei IRIS), respectiv Mircea Ursu, Vasile Simionas, Mihai Danila, Didi Florean etc. Accesul la partida de joi se va face de la ora 18.30, pe baza unei donatii la intrarea in Sala Polivalenta, unde cel care va dona orice suma de bani va primi un program special de meci, dar vor fi si alte surprize oferite de organizatori pentru cei care vor dona pentru salvarea lui Radu.

In pauza meciului se va scoate la licitatie un tricou al echipei nationale, tricou de joc de la meciul Romania – Irlanda de Nord (2-0), cu autografele jucatorilor. Acest tricou va ajunge la Iasi datorita ieseanului Ciprian Paraschiv, in prezent Manager de dezvoltare la FR Fotbal. Mingea cu care se va juca joi, semnata de toti jucatorii, va fi scoasa si ea la licitatie, la finalul partidei.

Cei care vor sa doneze bani o pot face si in conturile:

- Pentru sume in LEI, exista contul RO87RNCB0684143599090001 deschis la BCR pe numele Avasilcai Radu Ionut.

- Pentru sume in EURO exista contul RO87RZBR0000060017229228, deschis la Reiffeisen Bank pe numele Avasilcai Cristinel.

- Pentru cei din afara Romaniei exista contul RZBRROBU, deschis la Reiffensen Bank pe numele Avasilcai Cristinel.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii