ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-08-2014, ora 14:30

Un galatean a fost prins cu 18.860 de tigari de contrabanda ascunse in masina

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati /ITPF Iasi au depistat un barbat care transporta 18.860 de tigarete de contrabanda, ascunse in portiere, bancheta spate si in pneurile autotutismului pe care il conducea.

In data de 21 august, in jurul orei 12.30, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati /ITPF Iasi, care executa o misiune specifica de supraveghere si control in zona de competenta, a oprit pe directia localitatii de frontiera Sivita, un autoturism, marca Dacia, inmatriculat in judetul Galati, condus de cetateanul roman, C. G, in varsta de 29 de ani, despre care existau date ca se ocupa cu traficul ilicit cu tigari de contrabanda.

Potrivit ITPF Iasi: „In urma controlului efectuat asupra autoturismului, lucratorii nostri au descoperit ascunse in portiere mai multe pachete de tigari. Pentru continuarea cercetarilor persoana in cauza si autoturismul au fost conduse la sediul S.P.F.Galati, unde in urma controlului amanuntit efectuat, politistii de frontiera au descoperit, ascunsa in portiere, bancheta spate si in pneurile autoturismului, cantitatea totala de 18.860 tigarete diferite marci.

In legatura cu cele constatate, persoana a declarat ca intentiona sa transporte tigaretele in municipiul Galati pentru a le comercialza.

Cantitatea totala de 18.860 tigarete, in valoare de 4.163 lei si autoturismul, in valoare de 10.000 lei, au fost confiscate.

Persoanei i s-a intocmit dosar sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Cercetarile continua impreuna cu autoritatile de frontiera ale statului vecin in vederea stabilirii intregii arii infractionale si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Foto: publika.md

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii