A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713941729.0612.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un cuplu a fost salvat de pe o insula nelocuita datorita mesajului SOS scris pe nisip
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-08-2016, ora 15:02

Un cuplu a fost salvat de pe o insula nelocuita datorita mesajului SOS scris pe nisip

Articol de Madalina Irimia
Un cuplu a fost salvat de pe o insula nelocuita din Pacific dupa ce pilotii unui elicopter al marinei americane au vazut mesajul SOS scris de cei doi pe o plaja a insulei, scrie BBC news in editia electronica.

Pilotii elicopterului au vazut mesajul pe nisipul insulei East Fayu din Micronezia si au alertat Paza de Coasta a SUA. Apoi au urmat operatiuni de cautare a celor doi soti cu varste de peste 50 de ani, Linus si Sabina Jack, care fusesera dati disparuti dupa ce nu au mai ajuns pe insula Weno din apropiere unde erau cazati. Barca cu care Linus si Sabina Jack s-au plimbat dupa ce au plecat de pe insula lor a fost dusa de curenti pe insula nepopulata.

Echipele de salvatori i-au cautat pe cei doi cu cincisprezece ambarcatiuni si cu 2 avioane.

Elicopterul marinei americane fusese trimis in zona respectiva dupa ce vasul ''British Mariner'' a transmis un mesaj radio in care anunta ca au fost vazute cateva lumini pe insula respectiva despre care se stie ca este nelocuita.

Operatiunea de cautare si salvare a lui Linus Jack si a Sabinei Jack s-a incheiat cu succes, a anuntat intr-un comunicat ambasada SUA in Kolonia, capitala Federatiei Statelor Micronesia, adaugand ca cei doi asteapta un vas care sa-i duca acasa dupa aceasta experienta incheiata cu bine, scrie BBC News.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: cuplu, salvatori, sos, insula
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii