A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714032154.7183.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un cunoscut cantaret si-a omorat fiica vitrega, apoi si-a pus capat zilelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-07-2014, ora 08:57

Un cunoscut cantaret si-a omorat fiica vitrega, apoi si-a pus capat zilelor

Articol de Madalina Irimia

Un cutit a devenit arma mortala in mainile unui tata extrem de gelos, pe deasupra si un cunoscut artist de muzica populara din Ardeal. Omul si-a ucis fiica vitrega, cu doar cateva zile inainte ca ea sa imbrace rochia de mireasa.

Ada se pregatea sa imbrace rochia de mireasa peste cateva zile. Dar tatal vitreg i-a curmat fericirea cu o crima. De cand mama a plecat la munca in Elvetia, fata impartea apartamentul cu tatal vitreg si cu logodnicul ei. De cateva luni, certurile cu parintele de imprumut erau tot mai dese.

Extrem de gelos, tatal vitreg i-ar fi reprosat fetei ca nu-l ajuta sa-si convinga sotia sa se intoarca in tara. Iar dimineata, si-a iesit din fire. A fost momentul in care, in manile tatalui, un cutit a devenit arma mortala pentru fiica lui de 34 de ani.

Fata n-a apucat sa mai strige dupa ajutor. S-a tarat pana in usa baii, unde si-a dat ultima suflare. Asa a gasit-o un vecin care a reusit sa intre in apartamentul de la primul etaj, pe fereastra, dupa ce minute in sir a batut cu pumnii in usa fara sa-i deschida cineva.

Dupa ce si-a ucis fiica, barbatul s-a sinucis, cu aceasi arma. Apoi si-a grabit moartea, cu un pumn de pastile. Barbatul, cetatean sarb stabilit la Calan in urma cu sapte ani, lucra in constructii. In timpul liber, canta.

Era un artist indragit in lumea muzicii populare. Cu vocea a cucerit-o si pe femeia care i-a devenit, in urma cu trei ani sotie. Gandul ca ar putea sa o piarda, i-a luat mintile. Iar fiicei lui visul de a imbraca rochia de mireasa. Femeia se va intoarce acum in tara, mai devreme. Nu pentru nunta fiicei, ci pentru inmormantare.

Sursa: a1.ro

Foto: ortodoxia.md

     
Tag-uri: cantaret, cutit, fiica, crima
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii