ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2016, ora 11:36

Un bebelus declarat mort a inceput sa planga inainte de a fi incinerat

Articol de Cristian Amariei
Un bebelus din China care fusese declarat mort a inceput sa planga dintr-o data dupa ce petrecuse noaptea la morga si doar cu cateva momente inainte de a fi incinerat. Baietelul, numit An An, se lupta acum pentru viata in sectia de terapie intensiva a spitalului Pan’an People’s Hospital.

Acesta pare sa fi fost nascut prematur intr-un spital local pe 8 ianuariem cantarind putin peste un kilogram.

Dupa ce a fost tinut 23 de zile intr-un incubator, familia sa a decis sa il ia acasa de Noul An Chinezesc, unde starea sa a continuat sa se agraveze. Dupa ce a fost adus din nou la spital, baietelul a suferit un atac de cord fatal., iar apoi a fost trimis la morga.

Atunci cand a scos containerul pentru a-l incinera, angajatului morgii i s-a parut ca aude un zgomot, iar pe masura ce il impingea in crematoriu, sunetul a devenit mai puternic.

”Am deschis recipientul si l-am vazut miscandu-se, prin urmare l-am anuntat pe tata ca bebelusul traieste”, spune acesta.
Medicii de la Pan’an People’s Hospital au descris intamplarea drept un adevarat miracol.

Doctorul Chen, medicul pediatru al spitalului a declarat ca in 20 de ani de profesie nu a mai vazut ceva asemanator, scrie metro.co.uk, citat de gandul.info
     
Tag-uri: bebelus, lupta, viata
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii