ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-11-2016, ora 09:25

Un batran a fost doborat de un panou, in centrul orasului Iasi. Scena socanta, filmata de camerele de supraveghere

Articol de Cristian Amariei
Intamplare teribila, pe un bulevard din Iasi, in timpul vijeliei de duminica: un batran de 79 de ani, aflat pe trecerea de pietoni, a fost maturat de un panou publicitar impins de rafalele puternice de vant.
Scena a fost suprinsa de camerele de supraveghere ale primariei montate in zona. Bietul om a ajuns in stare grava la spital iar politia a deschis o ancheta.

In imagini se vede cum batranul se opreste la semafor. In timp ce trece strada, o rafala de vant misca panoul cu repreziciune. Doi tineri incerca sa-l tina in loc, dar nu reusesc. Pensionarul intoarce capul de doua ori dar nu pare sa-si dea seama de pericol. In clipele urmatoare, este pur si simplu maturat de panoul urias din metal si plastic. Un al doilea barbat a reusit sa se fereasca in ultima clipa. Dupa ce batranul cade la pamant mai multi trecatori fug disperati catre el, sa-i acorde primul ajutor.

Diana Cimpoesu, sef SMURD Iasi: "A fost adus in unitatea de primiri urgente un barbat in varsta de 79 de ani. Barbatul a fost adus in stare grava cu leziuni cranio cerebrale si in zona toracelui. Pacientul a fost transferat la spitalul de neurochirurgie."

Intre timp, cei de la firma de publicitate stradala si angajatul care a montat panoul spun ca nu au nici o vina pentru ce s-a intamplat. "Am afla ce s-a intamplat, panoul era prins in niste chingi iar in mijloc avea contragreutate din beton. Nu eu l-am montat:cineva mi-a facut afisul si altcineva l-a montat. Legea va spune cine este vinovat.Produsul respectiv era singurul si l-am scos din circuit. Am fost la spital si am vorbit cu familia. Este un incident nefericit si imi pare foarte rau”, spune reprezentantul firmei de publicitate.

Si cel care a montat panoul spune ca totul a fost facut dupa reguli. " Nu stiu ce s-a intamplat….panoul a fost montat correct, era prins in chingi si in mijloc avea contragreutate.Nu am mai patit asa ceva, totul a fost facut dupa un proiect anume."
Politistii au deschis o ancheta. Daca pacientul va depune plangere, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, firma respectiva risca sa fie cercetata penal.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: iasi, panou, vant, incident, victima
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Ion,  15.11.2016 12:55

Suntem extrem de ambitiosi! Aici ai numai de castigat! Mergem hotarati spre Hollywood! Suntem o forta pentru Hollywood! Vrei sa incepi o afacere cu tinta Hollywood? Tu castigi bani cu cel mai interesant film! Munca usoara! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Solicita acum detalii la adresa de email : locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii