A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713438669.2373.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un an de la inceputul revoltei din Kiev: Porosenko huiduit in Piata Independentei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-11-2014, ora 12:24

Un an de la inceputul revoltei din Kiev: Porosenko huiduit in Piata Independentei

Articol de Cristian Amariei
Presedintele ucrainean Petro Porosenko a fost huiduit vineri, la ceremonia care marcheaza un an de la inceputul revolutiei pro-europene din Kiev.

In cadrul evenimentului in care le-a fost adus un tribut victimelor protestelor, rudele celor 100 de oameni ucisi in timpul Euromaidan-ului l-au huidit pe Porosenko, scrie Reuters.

Familiile victimelor s-au aratat revoltate de faptul ca presedinele Ucrainei nu a reusit sa-i aduca in fata justitiei pe oficialii vechiului guvern, responsabili pentru varsarea de sange.
Acestea au strigat "Cine este erou pentru tine, Porosenko?", "Unde sunt ucigasii lor?" sau "Jos Porosenko!". Cei prezenti la ceremonie l-au mai acuzat pe liderul de la Kiev ca nu le-a oferit titlul de eroi nationali celor care au murit iarna trecuta, ceea ce ar fi insemnat beneficii financiare pentru familiile lor.

Inainte de confruntarea cu rudele victimelor, Porosenko si alti oficiali ucraineni au aprins lumanari in Piata Independentei din Kiev, unde au fost ucisi circa 100 de oameni in luna februarie.

A fost prima rabufnire publica impotriva lui Petro Porosenko de cand a fost ales presedinte, in mai, dupa ce fostul lider Viktor Ianukovici a fost inlaturat de la putere in urma manifestatiilor si a fugit in Rusia.

Vineri s-a implinit un an de cat Ianukovici a renuntat la semnarea unui acord cu Uniunea Europeana in favoarea Rusiei, ceea ce a declansat ample proteste de strada. Dupa ce Ianukovici a fugit in Rusia, in februarie, Moscova a anexat Crimeea, iar separatistii din estul Ucrainei au pornit un conflict in care peste 4.300 de persoane au murit.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: porosenko, kiev, huiduieli
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii