A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713525859.9281.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Uleiul de oregano, antibioticul naturii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-04-2015, ora 11:22

Uleiul de oregano, antibioticul naturii

Articol de Madalina Irimia
Uleiul de oregano, distilat din florile si frunzele plantei de Oregano, s-ar putea sa fie unul dintre cele mai puternice antibiotice ale naturii!

Acest ulei natural si versatil poate fi folosit in multiple cazuri, pentru a te apara de infectii sau bacterii periculoase.

Cum functioneaza:

Uleiul de Oregano contine un compus numit carvacrol, care a fost demonstrat ca fiind eficient in ruperea membranelor celurare exterioare care ajuta la protejarea bacteriilor din sistemul imunitar.

Studiile au aratat ca uleiul de oregano este eficient la uciderea bacteriilor si ar putea, de asemenea, ajuta sistemul imunitar sa ia masuri impotriva virusurilor, ciupercilor si parazitilor.

Cum sa-l folosesti:

Fa-ti propriul dezinfectant de maini! Deoarece uleiul de oregano este puternic, ar trebui sa il diluezi mai intai. Combina zece picaturi de ulei de oregano cu doua lingurite de ulei de cocos. Foloseste-l la fel ca pe orice gen dezinfectant de maini. Desi ar putea sa fie putin uleios la inceput, pe masura ce il aplici, pielea ta il va absorbi in totalitate.

Vaporizeaza-l: Bacteriile periculoase pot trai in sistemul tau respirator mult timp si asta iti poate cauza grave probleme de respiratie. Pentru a-ti ajuta sistemul imunitar sa lupte cu acest tip de infectie, pune o picatura de ulei de oregano intr-un bol cu apa fiarta. Pune-ti un prosop deasupra capului si inhaleaza aburul o data pe zi, pana cand simti ca te simti mai bine.

Bineinteles, daca medicul tau ti-a prescris anibiotice sau orice alt tip de tratament pentru infectia respectiva, nu ar trebui sa te opresti din a le lua. Dar uleiul de oregano nu va face altceva in afara de a-ti grabi vindecarea!

Creeaza-ti propriul tratament pentru ten: Datorita proprietatilor si efectelor sale antibacteriene si antiinflamatorii, expertii afirma ca „tratarea” tenului cu ulei de oregano poate fi modalitatea perfecta de a scapa de cosuri, puncte negre si acnee! Combina cantitati egale de ulei de oregano si ulei de cocos si aplica-l, folosind o discheta demachianta, pe zona cu probleme.

Aplica-l si pe periuta de dinti: Uleiul de oregano contine timol, un ingredient folosit in majoritatea pastelor de dinti pentru a combate bacteriile, gingivita sau respiratia neplacuta. incearca sa adaugi, atunci cand te speli, o picatura sau doua de ulei de oregano pe periuta de dinti, cu sau fara pasta.

Sursa: csid.ro
     
Tag-uri: oregano, ulei, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii