A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713570727.8315.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ulei de masline: efecte miraculoase pentru frumusete!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-10-2015, ora 09:02

Ulei de masline: efecte miraculoase pentru frumusete!

Articol de Madalina Irimia
Exista numeroase creme si remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, intr-adevar, convenabile si usor de folosit. Dar utilizarea uleiului de masline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole!

De fapt, folosind atat uleiul de masline din sticla cat si sapunurile si produsele pe baza de ulei de masline pentru ingrijirea pielii e ca si cum ai avea ce e mai bun din ambele „parti”.

Incearca, asadar, uleiul de masline din cap pana-n picioare!

- Par moale si stralucitor. Uleiul de masline bogat in acizi grasi poate penetra cuticulele firelor de par, inmuindu-le pe cele uscate. Stilistii si cosmeticienele celebritatilor recomanda sa pui cateva picaturi de ulei de masline in palma si sa freci pielea pana cand incepe sa straluceasca. Apoi maseaza-ti parul cu ulei incepand de la varfuri.

- Hidratant pentru ten. Aplica in fiecare seara uleiul pe fata, in jurul ochilor si pe ridurile de expresie. Vei observa cum dimineata pielea ta va fi mai moale si mai catifelata.

- Demachiant. Daca te fardezi cu creion dermatograf, rimel si fard, asa cum fac femeile pentru a-si pune ochii in evidenta, cu siguranta stii cat de greu este sa te demachiezi. Un demachiant usor de folosit se gaseste in dulapul din bucatarie! Aplica o cantitate mica de ulei de masline pe o discheta demachianta, iar inlaturarea machiajului din jurul ochilor va fi floare la ureche!

- Inmoaie coatele. E un lucru obisnuit primavara si vara sa observi ca ai coatele aspre. Dar de ce sa nu ai grija tot anul de aceastp „piele de aligator”? Astfel, fie ca e timpul pentru plaja sau doar pentru o cina in oras, vei avea o grija in minus in ceea ce priveste aspectul tau fizic! inmoaie-ti coatele intr-un bol cu ulei de masline cald (il poti incalzi la cuptorul cu microunde). Repeta procedeul de cate ori este necesar, iar coatele tale vor fi mai catifelate ca oricand!

- Vergeturi. Atat femeile cat si barbatii se pot confrunta cu aceste mici si deprimante urme pe piele, care apar pe abdomen, fese, coapse, solduri sau sani. Desi ele apar cel mai des pe abdomen, in ultimele luni de sarcina, ele pot fi intalnite si la persoanele care slabesc sau pierd rapid masa musculara. Pentru a elimina aceste urme de pe corp, maseaza zona cu ulei de masline cel putin de doua ori pe zi si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara!

- Picioare sexy. Pentru ca picioarele tale sa devina moi si catifelate, inmoaie-le mai intai in putin otet, apoi maseaza-le ferm cu ulei de masline. Pentru un efect mai rapid, poti lasa uleiul sa actioneze peste noapte!

Baia in cada

Baia cu ulei de masline nu este ceva nou. Cu secole in urma, romanii si egiptenii foloseau uleiul de masline pentru hidratare in timpul si dupa baia in cada.

Mai multe picaturi de ulei de masline puse in cada, reprezinta un hidratant natural excelent! Pentru rezultate optime, urmeaza sfatul expertilor in aromaterapie: aplica uleiurile esentiale pe piele inainte de a intra in cada, aprinde o lumanare aromata si bea o cana de ceai calmant de musetel. Vei vedea cum baia ta, se va transforma in spa-ul ideal!

Dar, atentie, daca ai tendinta de a face infectii ale vezicii urinare sau ale vaginului, consulta medicul inainte de a te „scufunda” in cada. Daca nu ti se recomanda acest lucru sau nu ai cada de baie acasa, incearca planul B: fa un dus si foloseste sapunuri cu ulei de masline si uleiuri esentiale gata preparate.

Sursa: csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii