A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713873382.7216.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Udrea: Votul de duminica trebuie sa fie un vot ANTI-PONTA, dar nici pro Iohannis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-11-2014, ora 10:20

Udrea: Votul de duminica trebuie sa fie un vot ANTI-PONTA, dar nici pro Iohannis

Articol de Cristian Amariei
Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta de presa, ca ”votul de duminica trebuie sa fie un vot anti-Ponta”, insa a afirmat ca nu este adepta ”raului mai mic”. Referindu-se la cei 500.000 de alegatori care au sustinut-o, in turul intai al alegerilor prezidentiale, fostul candidat la Presedintia Romaniei a afirmat ca ”daca acesti oameni au fost atat de rationali incat sa inteleaga ce se intampla cu adevarat, este evident ca vor sti ce sa faca si in turul doi al alegerilor prezidentiale”.

Am spus si in zilele trecute ca orice rezultat, oricat de mult nu ne-ar placea, daca vine ca urmare a votului romanilor, trebuie sa fie un rezultat pe care il respectam. In turul unu am avut cea mai grea campanie pentru ca, asa cum se vede acum, lupta nu s-a dat intre candidatul PSD si candidatul ACL, batalia a fost pentru ca Elena Udrea sa nu ocupe locul trei. 500.000 de oameni care au votat cu mine, in turul unu, vor face diferenta. Cu toate strategia extrem de bine coordonata impotriva mea, tot efortul aceasta a fost pentru ca astazi votantii Elenei Udrea sa nu faca diferenta. Cu toate acestea, acesti votanti, oameni care au ramas si au votat cu mine, indiferent ce au auzit si indiferent ce au vazut, in aceasta campanie electorala, sunt cei care vor conta in turul doi", a spus Elena Udrea.

Ponta, "reprezentantul baronilor". Iohannis - "atitudine duplicitara fata de statul de drept"

Elena Udrea i-a criticat atat pe Victor Ponta, cat si pe Klaus Iohannis. "A ajuns in turul II Victor Ponta, un candidat care reprezinta baronii locali, un candidat si un politician care nu reprezinta statul de drept, un politician care fiind in fruntea guvernului a demonstrat ca nu poate guverna Romania astfel incat romanii sa aiba un nivel de trai decent", a spus presedinta PMP.

"A intrat si Iohannis, despre care am spus ca a riscat soarta dreptei in aceste alegeri, acceptand sa participle la o competitie, desi nu are statutul clarificat, un candidat care a fugit de confruntarea cu mine si care are fata de statul de dept o atitudine duplicitara", a adaugat Udrea.

"Daca oamenii acestia au fost atat de rationali, au avut atat de mult discernamant incat au putut sa inteleaga ce se intampla cu adevarat, si care este miza atacurilor la care am fost supusa, este evident ca vor sti exact ce au de facut in turul doi al alegerilor prezidentiale. Am fost singurul candidat care s-a luptat cu PSD si cu Victor Ponta. Daca domnul Iohannis s-ar fi luptat pe jumatate din cat m-am luptat eu, cu PSD si cu Victor Ponta, in turul unu al alegerilor prezidentiale, cu siguranta ca diferenta dintre cei doi ar fi fost mai mica si ar fi fost mai usor de invins PSD si Victor Ponta in turul doi. Am intrat in aceasta competitie spunand ca nu vor negocia nimic. Cred ca este arogant sa spui ca nu discuti cu nimeni si ca electoratul celorlalti candidati este obligat sa voteze cu tine.

PMP s-a nascut ca un partid anti-USL, este cel mai activ partid de opozitie, la PSD, a fost partidul care a avut, desi tanar fiind, cea mai dura si consistenta lupta cu PSD si cu Victor Ponta. De aceea electoratul PMP e cel mai anti-PSD si anti-Ponta electorat. De aceea, acest electorat sunt convinsa ca va vota asa cum ii cer valorile si principiile statului de drept, democratiei statului de drept, asa cum ii cer valorile si principiiile, pe care le-au sustinut atunci cand au votat cu mine. Ii rog sa vina la vot. Este o responsabilitate pe care o avem cu totii, nu numai clasa politica, ii rog sa vina sa voteze in 16 noiembrie. Le cunosc orientarea, de aceea le spun ca votul de duminica trebuie sa fie un vot anti-Ponta. Eu am un singur vot: cu cine va vota Elena Udrea o sa conteze doar pentru definirea mea ca om politic. Va conta, in schimb, enorm, cu cine va vota jumatate de milion de alegatori care, in turul unu, au venit si au votat cu Elena Udrea. Voi vota conform atitudinii care ma defineste”, a declarat Elena Udrea.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Votant ionel,  09.11.2014 09:12

Ei...acum sa va vad, BZI...reproduceti textul declaratiei Elenei Udrea fara sa fi comentat nimic...asta imi demonstreaza ca n-at inteles absolut nimic, n-ati patruns esenta discursului si nici ce vrea el sa transmita de fapt celor 500.000 de votanti ai PMP...va mai las o zi-doua, poate va prindeti si-mi dati raspunsul...

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii