A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713535322.6047.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Udrea: „Ma uit cum o multime de barbati afirma acum ca nici nu respirau daca nu ii lasam”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-02-2015, ora 10:39

Udrea: „Ma uit cum o multime de barbati afirma acum ca nici nu respirau daca nu ii lasam”

Articol de Cristian Amariei
Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, ca este dezamagita de faptul ca exista multi oameni care nu au curajul sa isi asume lucrurile pe care le-au facut si sunt barbati care afirma ca "nici nu respirau" daca nu ii lasa ea.

Declaratia a fost facuta la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce Udrea a participat la procesul in care DNA solicita arestarea ei preventiva in dosarul "Gala Bute". Instanta a ramas in pronuntare in acest caz.

"Nu sunt cu ochii inlacrimati, dar este trist sa vezi ca lucrurile pe care le-ai facut cu buna-credinta sunt puse sub semnul intrebarii de oameni din jurul tau care au fost acolo si stiu exact cat am facut si cate as fi dorit sa schimb. (...) Sunt dezamagita de faptul ca o multime de oameni nu au curajul sa isi asume lucrurile pe care le-au facut. Ma uit cum o multime de barbati afirma acum ca nici nu respirau daca nu ii lasa sa respire Elena Udrea", a spus ea.

Intrebata daca a existat coruptie la nivelul subalternilor sai din Ministerul Dezvoltarii, Udrea a declarat: "In 2010, am spus, la o conferinta publica, constructorilor sa mearga la DNA daca cineva le cere spaga in minister, sa mearga la DNA daca cineva invoca numele meu in fata lor, daca cineva invoca numele unei firme care ar avea legatura cu mine, pentru ca aceste lucruri sigur nu sunt adevarate sau, daca este vorba de a li se cere spaga, desigur lucrul asta trebuie sa fie reclamat DNA-ului. Aveam informatii ca se intamplau lucrurile acestea in general".

Udrea a recunoscut ca in calitate de politician a facut unele greseli, insa sustine ca a fost un ministru bun.

Ea a refuzat sa comenteze despre vizita pe care i-a facut-o fostul presedinte Traian Basescu.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii