A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714149366.3695.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Udrea: „Codul Silvic trebuie sa fie OPRIT. Cer INGHETAREA RETROCEDARILOR de paduri”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-10-2014, ora 15:32

Udrea: „Codul Silvic trebuie sa fie OPRIT. Cer INGHETAREA RETROCEDARILOR de paduri”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, ca asteapta reactii de la Victor Ponta si Klaus Iohannis in legatura cu mafia retrocedarilor padurilor. Totodata, liderul PMP a cerut luarea unor masuri speciale, printre care inghetarea retrocedarilor de paduri, oprirea Codului Silvic in Parlament si infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

"In acest domeniu sunt doua mafii, una a retrocedarilor ilegale de paduri, in care pionul principal era Viorel Hrebenciuc, dar care functiona eficient cu sprijinul lui Ilie Sarbu si in care mai erau implicati si alti parlamentari ai PSD, ca deputatul Adam, si o mafie legata de despaduriri si o mafie a lemnului, care functioneaza cu concursul celor de la guvernare. Contractele unor firme care azi taie paduri in Transilvania, Ardeal si Moldova sunt prelungite in guvernarea Ponta", a spus Elena Udrea, luni, intr-o conferinta de presa.

Totodata, liderul PMP a cerut luarea unor masuri speciale, printre care inghetarea retrocedarilor de paduri, oprirea Codului Silvic in Parlament si infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

"Ca urmare a acestei situatii in care vedem o retea la varful PSD, care se ocupa de distrugerea averii pe care tara o are, si anume padurile romanesti, cer inghetarea retrocedarilor de paduri, infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara care sa verifice toate retrocedarile de paduri facute pana acum. Aceasta comisie trebuie sa ancheteze activitatea Romsilva in ansambul ei pentru a vedea cum a fost posibil ca Romsilva sa dea unor firme austriece posibilitatea de a defrisa suprafete masive in Romania, firme care au profit de sute de milioane de euro pe an", a mai spus Udrea.

"De asemeni, cer ca Codul Silvic, care a trecut de Senat, sa fie oprit in Parlament. Codul Silvic arata ca aceasta actiune de distrugere a padurilor romanesti este una gandita dinainte si este instrumentata de PSD si PNL pentru ca initiatorului este fostul ministru liberal Varga. in Codul Silvic, asa cum este propus sa treaca prin Parlament, avem masuri care arata intentia actualei puteri de a distruge tot ceea ce inseamna aurul verde al Romaniei", a mai spus presedintele PMP.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii