A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714192090.5505.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Udrea: „Cine incasa bani neinregistrati in campanie putea sa-i duca si acasa”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
29-09-2016, ora 09:40

Udrea: „Cine incasa bani neinregistrati in campanie putea sa-i duca si acasa”

Articol de Madalina Irimia
Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a ajuns, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Ploiesti pentru a da explicatii procurorilor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenta.

"Finantarea campaniilor trebuie reglata la nivelul legislativ, ca sa nu se mai intample astfel de fapte. Finantarile partidelor au devenit ilegale pentru ca in campanie aveai o suma limitata de cheltuit, iar atunci, pentru a nu depasi acea suma, fiecare partid facea si plati neinregistrate. Nu stiu daca Blaga a incasat 700.000 de euro, insa, teoretic, oricine care incasa sume neinregistrate in campanie putea sa aduca si banii acasa", a declarat Udrea la iesirea din sediul DNA Ploiesti.

Elena Udrea are calitatea de martor in acest dosar.

"Daca as sti ceva sigur, nu v-as spune acum, spun in fata procurorilor. Haideti sa vedem despre ce este vorba, deocamdata nu stiu. Este destul de neasteptata punerea sub acuzare a lui Blaga, tinand cont ca pana acum nu l-a intrebat nimeni nimic. Avand in vedere ca de vreo doi ani eu sunt intrebata de campanii electorale, pot fi intrebati si cei care au condus campaniile electorale", a declarat fostul ministru al Turismului, la intrarea in sediul DNA.

Vasile Blaga s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti, acolo unde a fost audiat intr-un dosar de coruptie in care are calitatea de suspect. Ulterior, DNA a anuntat ca Blaga este urmarit penal pentru infractiuni de trafic de influenta, avand ca scop obtinerea de "bani pentru partid", comise in perioada in care era "secretar general al unui partid aflat la guvernare si senator in Parlamentul Romaniei".

Elena Udrea s-a prezentat joi, 22 septembrie, la DNA acolo unde a fost audiata intr-un nou dosar de coruptie. Procurorii au pus-o din nou sub control judiciar pe Udrea in acest dosar, in care se ancheteaza fapte savarsite in legatura cu campania electorala din anul 2009 pentru alegerile prezidentiale.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: elena udrea, bani, alegeri, dna
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii