A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714883410.9741.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Uber si Airbnb impart Romania in doua
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-11-2016, ora 10:36

Uber si Airbnb impart Romania in doua

Articol de Cristian Amariei
„Sharing economy“, respectiv initiativele prin care oamenii simpli pot face bani in plus punandu-si la dispozitie casa, masina sau pur si simplu timpul liber fac furori in Vest. Ele au ajuns si in Romania si, ca peste tot, nu sunt scutite de controverse.

In ultimele doua saptamani, aplicatia de transport Uber, prin care orice sofer poate deveni taximetrist, a fost lansata la Brasov si Timisoara. Sunt cel de-al treilea, respectiv cel de-al patrulea oras din Romania care beneficiaza de acest serviciu, dupa Bucuresti (din februarie 2015) si Cluj Napoca (din august 2016). „Vom veni intotdeauna acolo unde oamenii vor sa foloseasca Uber. Acum suntem aici si suntem pregatiti sa oferim inca o optiune de mobilitate sigura si de incredere pentru utilizatori si o oportunitate economica flexibila pentru soferii care ne devin parteneri“, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

Continuarea aici
     
Tag-uri: uber, romania, airbnb
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii