ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-09-2014, ora 08:22

Tudor Ciuhodaru: „Nu putem sta alaturi de cei ce isi bat joc in fiecare zi de tot ceea ce au promis romanilor!”

Articol de Ana-Maria Onofrei

Tudor Ciuhodaru, deputat PPDD, transmite o scrisoare romanilor prin care solicita iesirea de la guvernare.

Solicit public iesirea de la guvernare. Am cel putin 100 de argumente. Dupa aproape jumatate de an de pseudoguvernare niciunul din cele 100 de puncte din programul nostru, concretizate in proiecte legislative, nu a fost luat in considerare de ,,aliatii” nostri. In plus, colaborationismul unora a facut ca, dupa hemoragia parlamentara, sa urmeze si exodul consilierilor locali si a primarilor, reprezentand concret disparitia partidului.

Solicit public iesirea din aceasta alianta toxica ce ne face complici la o guvernare ce calca in picioare legile si Constitutia Romaniei. Ma intreb doar cati arginti s-au scurs si se scurg in buzunarele celor ce ne conduc pentru a sustine tot ceea ce inainte am contestat?

Nu putem sta alaturi de cei ce isi bat joc in fiecare zi de tot ceea ce au promis romanilor in campania electorala.Ajunge!

Cei care cred ca ne putem lupta cu acesti noi nomenclaturisti stiu unde ma pot gasi….”, transmite Tudor Ciuhodaru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Mihaela Dima,  05.09.2014 16:14

Dottore nici nu stii cit de mic incepi sa fii ! Va suna cunoscut nu-i asa ? Deputatul Gargaragiu care nu a facut absolut nimic pentru cei care l-au votat se pregateste intens sa fie "dat afara" ca la urmatoarele alegeri sa vina iar cu textul lui preferat : am fost dat afara , ma cunoasteti sunt doctorul ciuciudaru de la tv am venit sa va fac un spital si pista de elicopter (sloganul lui preferat din campanie spus soptit la urechea credulilor).Ipocrizia de care da dovada in ultimul timp pe mine una nu ma mira.Care opozitie ? N-ai miscat un pai cruce.Ai platit articole in ziar si-atit.DEMISIA MITOMANULE !

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii