A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714917591.8443.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trupa Phoenix celebreaza 50 de ani de existenta cu un album aniversar: "Best of Phoenix"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-11-2012, ora 16:14

Trupa Phoenix celebreaza 50 de ani de existenta cu un album aniversar: "Best of Phoenix"

Articol de Madalina Irimia

Formatia Phoenix va lansa un album aniversar - "Best of Phoenix" - cu ocazia a 50 de ani de la infiintarea trupei. Albumul va fi lansat pe vinil si in editie limitata.

Phoenix lanseaza albumul "Best of Phoenix" ce marcheaza 50 de ani de la infiintarea trupei. Albumul va fi lansat pe disc de vinil si intr-o editie limitata de 2.250 de exemplare.

Primele 250 de unitati ale vinilului aniversar "Best of Phoenix" vor fi imprimate cu numele cumparatorului. Va exista si o categorie speciala, denumita "Gold", inseriata de la 0001 la 0050, care va avea insemne grafice particulare.

Discul va contine 11 piese, cele mai indragite de public. Cele mai multe dintre acestea au fost selectate in urma unui sondaj facut pe pagina oficiala de Facebook a formatiei. Discul va fi produs in Marea Britanie si ambalat intr-o cutie speciala.

Incepand de miercuri se vor putea face comenzi pentru discul "Best of Phoenix" pe pagina de internet a formatiei. De la 1 decembrie, discul va putea fi gasit si in magazinul Muzica si librariile Carturesti.

Citeste mai multe detalii despre albumul aniversar Phoenix, pe Mediafax.ro

     
Tag-uri: Phoenix, album, aniversare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii