ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
22-07-2014, ora 15:32

Transformare socanta a uneia dintre cele mai indragite actrite de la Hollywood

Articol de Madalina Irimia

La inceputul anilor '90 era una dintre cele mai simpatice actrite. Comediile romantice in care a jucat i-au adus milioane de fani, care acum sunt probabil foarte dezamagiti de felul in care a ajuns actrita lor preferata.

Transformare socanta a uneia dintre cele mai indragite actrite: fata umflata de Botox, brate desfigurate si foarte slabe.

In varsta de 50 de ani, Meg Ryan a socat la un eveniment monden din New York. Mainile actritei par ale unei femei trecute de 70 de ani, foarte imbatranite si cu vene proeminente.

Meg Ryan pare sa fi slabit foarte mult: in rochia neagra si mulata, neinspirat aleasa, nu mai are nicio forma.

Nicio coafura nu o ajuta prea mult, contribuind si ea la un look total dezastruos.

Crescuta in New York, a studiat jurnalismul la New York University. Din nevoia de bani pentru cursuri, Ryan hotaraste sa devina actrita si cu ajutorul mamei sale, a castigat un rol intr-un serial de televiziune, debutand apoi in filmul Rich and Famous din 1981 ultimul film al regizorului George Cukor care o distribuie in rolul fiicei actritei Candice Bergen.

Cunoscuta ca "Actrita celor o mie de zambete", ea a debutat in televiziune si avea sa devina o vedeta datorita rolului ei principal din comedia When Harry Met Sally in 1989, castigandu-si faima.


Sursa: Procinema

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii