A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714009807.3509.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu, atac la Klaus Iohannis pe tema coabitarii cu Victor Ponta: „Avem o golanie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
28-03-2015, ora 11:29

Traian Basescu, atac la Klaus Iohannis pe tema coabitarii cu Victor Ponta: „Avem o golanie”

Articol de Cristian Amariei
Fostul presedinte critica binomul Klaus Iohannis-Victor Ponta pe tema numirii lui Eugen Teodorovici la Ministerul de Finante.

"Eugen Teodorovici, senator PSD de Buzau si ministru al fondurilor europene a votat impotriva retinerii si arestarii lui Dan Sova. Dupa vot, intr-un (foarte) tirziu a reactionat chiar si presedintele Romaniei, cu un limbaj de lemn si fara sa explice consecintele. Si pentru ca totul este..."pas cu pas" intr-un si mai mare tirziu presedintele Romaniei se intreaba daca avem un conflict intre puterile statului. Eu cred ca avem doar o golanie. Iar astazi s-a facut "pasul" decisiv. V.V.Ponta si Klaus Iohannis au convenit ca Eugen Teodorovici sa devina ministru al finantelor publice . Bravos natiune, halal revolutie pe 16 noiembrie 2014. Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricind dar nu "pas cu pas" ci buluc", scrie Traian Basescu, pe Facebook.

Premierul Victor Ponta l-a propus vineri pe Eugen Teodorovici pentru functia de ministru de Finante. Presedintele Klaus Iohannis a acceptat aceasta varianta.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii