A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714118527.9128.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu: E prima data in viata mea cand sunt de acord cu Antena 3
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
12-12-2016, ora 07:45

Traian Basescu: E prima data in viata mea cand sunt de acord cu Antena 3

Articol de Madalina Irimia
Traian Basescu a declarat, dupa primele rezultate exit-poll, ca spera ca datele prezentate de Antena3 sunt cele corecte, care dau PMP cu un scor de 6%, fata de sondajul IRES prezentat de Digi24, unde formatiunea are sub 5%, astfel ca nu ar intra in Parlament.

"Incep prin a multumi celor care au avut curaj sa voteze un partid nou. Trebuie sa va spun ca este pentru prima data in viata mea de politician cand sunt de acord cu Antena 3 care da scorul partidului ca fiind 6% si imi pare rau ca am pierdut ocazia sa fiu prim ministru. Dar pentru ca PSD-ul nu s-a hotarat inca, poate cauta prim-ministru", a spus Basescu razand, adaugand, pe un ton mai serios, ca social-democratii "vor avea cea mai dura opozitie la guvernare pe care au avut-o vreodata".

Totodata, fostul sef al statului, care a candidat la parlamentare pentru un post de senator, a cerut membrilor PMP din sectiile de vot sa ramana vigilenti pentru ca PSD sa nu fraudeze numaratoarea voturilor.
sursa: ziare.com
     
Tag-uri: Traian Basescu, PMP
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii