A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714120886.4743.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tragedie CUMPLITA in Vaslui. Un barbat si fiii sai au murit INTOXICATI cu monoxid de carbon
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2014, ora 09:02

Tragedie CUMPLITA in Vaslui. Un barbat si fiii sai au murit INTOXICATI cu monoxid de carbon

Articol de Madalina Irimia
Un tata si cei doi fii ai sai, din Vaslui, au murit intoxicati cu monoxid de carbon, informeaza Romania TV. Televizorul din camera in care se aflau a luat foc in toiul noptii si a ars mocnit. Barbatul si tinerii de 16 si 20 de ani au fost gasiti fara suflare de un prieten, care a alertat autoritatile.

Tragedia s-a produs joi noaptea intr-o localitate din judetul Vaslui. Un barbat si fiii sai de 16, respectiv 20 de ani, au fost gasiti morti in casa.

Cel care a descoperit nenorocirea este un tanar, prieten cu baiatul de 20 de ani. Acesta a venit acasa joi seara din Germania si a mers intr-un suflet sa-si vada prietenul. L-a gasit insa mort in casa, intins pe jos, cu arsuri la nivelul picioarelor. Tatal si fratele sau erau morti in pat.

Anchetatorii au stabilit ca totul a pornit cel mai probabil de la un televizor care a facut scurtcircuit si a ars mocnit in proportie de 30%.

Baiatul de 20 de ani a murit intoxicat cu fum, dar si din cauza arsurilor, iar tatal si fratele sau au murit din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii