ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-05-2015, ora 12:45

Top cinci metode de albire a dintilor cu lucruri pe care le ai in casa

Articol de Madalina Irimia
Igiena orala este esentiala pentru o dantura sanatoasa, asta este stiut de toata lumea. insa, uneori nu este suficienta pentru a avea dintii perfect albi pe care ii dorim. Din cauza alimentelor, a cafelei sau a tutunului, dintii se pot pigmenta.

Inainte sa dai fuga catre cele mai scumpe tratamente ce iti promit albirea lor, poti incerca sa ai grija de ei si sa ii albesti cu cinci lucruri pe care oricine le are in casa:

Cu bicarbonat de sodiu

Una dintre cele mai cunoscute variante de albire a dintilor este cea cu bicarbonatul de sodiu. Care este foarte ieftin si care are o multime de beneficii. El echilibreaza PH-ul din organism si poate fi folosit pentru multe lucruri, inclusiv pentru eliminarea arsurilor stomacale, baut cu apa. insa pus peste pasta de dinti va reusi sa iti curete dintii in profunzime si sa ii albeasca!

Cu capsuni

Acum, ca este sezonul capsunilor, merita sa incearca aceasta varianta de albire a dintilor! Taie o capsuna si amestec-o cu bicarbonat de sodiu pana se transforma intr-o pasta. Foloseste o periuta de dinti pentru a intinde pasta pe suprafata dintilor si las-o pentru cinci minute. Apoi spala-te cu pasta de dinti si clateste-te.

Cu sapun

Desi suna putin ciudat, sapunul poate sa iti albeasca dintii. Desigur, nu este vorba despre unul obisnuit, ci varianta sa cat mai simpla, cu nivel redus de glicerina, fara agenti bacterieni si fara parfum. Combina-l cu vitamina C si cu fosfat de sodiu si vei obtine o solutie minunata pentru reglarea nivelului de aciditate la care sunt expusi dintii si, implicit, albirea lor! Poti citi mai multe despre acest procedeu si pe dentfix.ro.

Cu coaja de banana

Rupe o bucatica din coaja de banana si foloseste partea interioara a ei pentru a-ti curata dintii. Fa asta pentru doua minute, de doua ori pe zi. De ce coaja de banana iti albeste dintii? Pentru ca ea contine potasiu, magneziu si mangan, care ajuta procesul.

Cu sare si lamaie

Sunt binecunoscute efectele de albire ale lamaii si te poti bucura de ele chiar si pentru petele galbene de pe dinti. Amesteca zeama de lamaie cu sare, pune amestecul pe dinti, curata-i bine cu o periuta si clateste cu apa. Daca repeti procedura de doua ori pe zi, in cateva zile vei vedea rezultatele!

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii