A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713262544.863.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 10 cele mai ridicole achizitii ale oamenilor cu prea multi bani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-11-2015, ora 14:04

Top 10 cele mai ridicole achizitii ale oamenilor cu prea multi bani

Articol de Madalina Irimia
Desi economia se inrautateste pentru persoanele cu venituri medii, e bine sa vezi ca cei bogati isi permit sa traiasca in continuare luxos si nu numai. Iata o lista cu cele mai ridcole cumparaturi pe care le-au facut oamenii cu prea multi bani.

Pe primul loc se afla casa cumparata de Elton John. El a decis ca are nevoie de mai multe dormitoare si bai decat au prietenii sai in noua casa, astfel ca a cheltuit 33 de milioane de dolari pe o locuinta in Beverly Hills cu 7 bai si dormitoare, 12 bai de serviciu si 9 seminee.

Pe al doilea loc se afla cei doi catei Pomeranians pe care Paris Hilton a dat 25.000 de dolari. Cu totii stim cat de costisitori pot fi catelusii, iar Paris Hilton are, in prezent, opt.

Pe locul trei se afla o cantareata de country care a hotarat sa stea la un hotel pentru a beneficia de reabilitare. Costa peste 6.000 de dolari de noapte acest tip de tratament care ii vizeaza pe cei care sufera de anxietate sau stres si le permite sa traiasca in prezent. iti dai seama cat stres si cata anxietate, numai dupa ce dai atatia bani pentru o noapte de acomodare. Pare un cerc vicios.

Multumita devastatoarei datorii grecesti, iti poti cumpara propria insula cu mai putin de cinci milioane de dolari. Asa a facut si Brad Pitt, a carui achizitie se claseaza pe al patrulea loc. Impreuna cu sotia sa, el si-a vandut casa pe 6,5 milioane de dolari pentru a-si finanta miscarea si a achizitiona o mica bucata de paradis.

Pe locul cinci se afla perechea de pantofi cumparata de Beyonce pe care a dat peste 300.000 de dolari. Sigur ca acoperiti in diamante, acesti pantofi probabil ca nu vor fi purtati de prea multe ori. Cumparati pentru urmatorul sau videoclip, Beyonce probabil ca va incerca sa-si recupereze banii, inregistrandu-i drept cheltuieli decontabile de munca.

Locul sase este ocupat de achizitia facuta de Oprah, care pare un fan al companiei Weight Watchers, din moment ce a cumparat 10% din actiunile institutiei pentru 43 de milioane de dolari.

Pe locul sapte se afla Ferarri-ul cumparat de rapper-ul in varsta de 25 de ani, care l-a costat 260.000 de dolari, pentru aniversarea iubitei sale, Kylie Jenner, care a implinit 18 ani.

Continuarea pe capital.ro
     
Tag-uri: bani, achizitii, vedete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii