ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
28-10-2016, ora 09:20

Tiriac o apara pe Simona Halep: Cu tot respectul pentru sportivii romani, dar nu valoreaza nici 5% din cat inseamna ea

Articol de Cristian Amariei
Ion Tiriac, managerul din umbra al Simonei Halep, a sarit in apararea acesteia in fata noului val de critici pe care il primeste.

Omul de afaceri sustine ca ceilalti sporitivi romani nu inseamna nici 5% din ce inseamna Halep in sportul mondial.

"Suntem intr-o situatie utopica. O jucatoare de tenis, care se afla intre primele cinci din lume, cu tot respectul pentru toti sportivii romani, ma refer la orice jucator de fotbal, de handbal, campioni olimpici chiar, dar niciunul dintre acestia nu valoreaza nici 5% din cat inseamna Simona Halep in toata lumea asta.

Este un simbol pretios si foarte greu de aparat, este o mare responsabilitate", a spus Tiriac la Digi Sport.

Acesta a continuat spunand ca sportul mondial are serioase implicatii financiare si de aceea o performanta ca a Simonei nu este usor de obtinut.

"Ne intrebam mereu ce a facut, ce n-a facut... Sportul nu mai este sport, ci este o afacere, un business, un spectacol bun pentru toata lumea. Dar s-a terminat cu faza 'important este sa partici, nu sa castigi'. Azi, aceasta activitate de trilioane, nu de miliarde, de trilioane, nu se mai manifesta ca celelalte.

Este de ajuns ca un sportiv sa castige cinci milioane de euro pe an si sa fie in primii trei din lume. Este extraordinar! De abia asteptam si noi sa fie cineva in primele 10 jucatoare de tenis din lume, dupa o alta era pe care am avut-o de aur... Nu suntem niciodata multumiti. Tenisul este un sport matematic, se joaca pe greseli, nu pe mingi castigate", a mai spus Tiriac.

Simona Halep a fost eliminata joi inca din faza grupelor de la Turneul Campioanelor dupa ce a suferit a doua infrangere din trei meciuri.

Sportiva noastra a pierdut duelul cu slovaca Dominika Cibulkova, ea acuzand insa o accidentare la genunchi.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
OKBet,  12.09.2023 09:39

Good article and explanation. OKBet payment method

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii