ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2014, ora 19:06

Tigari de contrabanda descoperite de politistii de frontiera ieseni

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni impreuna cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse 6.000 de tigarete, pe care un barbat intentiona sa le introduca ilegal in Romania, ascunse sub bancheta din fata a autovehiculului.

Pe data de 2 iulie, in jurul orei 11.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Nicolai T., conducand un autovehicul marca Volkswagen, inmatriculat in Republica Moldova. Pentru valorificarea unor informatii aflate in lucru, cu privire la faptul ca barbatul are preocupari in sfera traficului ilicit cu tigarete de contrabanda, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport. In urma controlului efectuat echipa de control a descoperit, ascunse si nedeclarate, sub bancheta din fata a autovehiculului, cantitatea de 6.000 tigarete, marca Winston, cu timbru de acciza Republica Moldova”, anunta IJPF Iasi.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii