ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-03-2015, ora 13:03

„Ti se rupe inima, e incredibil de trist”. Un fotograf a surprins una dintre cele mai triste imagini ale conflictului sirian

Articol de Cristian Amariei
O imagine poate spune cat o mie de cuvinte - o demonstreaza din plin o fotografie care surprinde situatia dramatica a copiilor sirieni, prinsi intr-un conflict care pare sa nu se mai termine.
Nadia Abu Shaban, o fotografa palestiniana, a publicat pe Twitter o fotografie impresionanta care surprinde o fetita siriana speriata care, obisnuita sa vada numai arme de foc in jur, confunda aparatul fotografului cu o mitraliera si ridica mainile pentru a se preda.

"A crezut ca fotograful are o arma in mana, nu o camera foto, asa ca s-a predat", a scris Abu Shaban in dreptul imaginii de pe reteaua de socializare.

Potrivit Daily Telegraph, in fotografia facuta in 2012 de fotograful Osman Sagirli ar aparea Adi Hudea, o fetita in varsta de doar patru ani. Imaginea emotionanta a fost redistribuita de peste 8.000 de utilizatori si a primit sute de comentarii.

"Rusine umanitatii, Natiunilor Unite si asa-zisilor lideri ai lumii libere", "Ti se rupe inima", "Incredibil de trist" - au comentat cativa internauti.

Imaginea readuce in discutie situatia tragica a copiilor din Siria, tara aflata de mai bine de cinci ani sub un raboi civil al carui bilant este dramatic: cel putin 220.000 de mii de oameni si-au pierdut viata in conflictul dintre guvernul condus de Bashar al-Assad si gruparile de rebeli.

Alte 12,2 milioane de oameni au nevoie de ajutor umanitar, traind zilnic cu spaima ca vor fi luati prizonieri, ucisi si torturati.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mariana,  30.03.2015 20:40

Stiu! oferta aceasta o vedeti absolut peste tot si ,majoritatea dintre dumneavoastra, incepeti sa deveniti sceptici si nervosi. Probabil va intrebati: cine naiba mai sunt si smecherii astia si ce vor? ce tactica de a insela oamenii au mai inventat? Nu va costa nici macar un leu sa trimiteti un mail,sa va convingeti de seriozitatea noastra si sa aflati mai multe detalii despre oferta aceasta care persista peste tot,va urmareste. Aveti acum posibilitatea de a castiga niste bani acasa,lucrand comod,in siguranta si fara stres. Nu aveti nevoie de nici un fel de experienta! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru mai multe detalii trimiteti un mail cu textul ,,INFO,, la adresa:mariana.mitru@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii